KS KS RPM Yetkin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 207 Beğeniler 348 Yer Bursa Bugün 14:33 #11 demjr dedi: Milli soğutucumuzdur kendisi. Alınır. Eğer bütçeyi biraz artırırsanız benim attığım Enermax'ı alabilirsiniz. VRM fanı bulunması güzel bir avantaj. Genişletmek için tıkla... Aradaki fiyat farkı beni biraz zorluyor hocam. Hazır uyguna bulmuşken L36'yı aldım. Konuya yazan herkese çok teşekkür ederim.
demjr dedi: Milli soğutucumuzdur kendisi. Alınır. Eğer bütçeyi biraz artırırsanız benim attığım Enermax'ı alabilirsiniz. VRM fanı bulunması güzel bir avantaj. Genişletmek için tıkla... Aradaki fiyat farkı beni biraz zorluyor hocam. Hazır uyguna bulmuşken L36'yı aldım. Konuya yazan herkese çok teşekkür ederim.
demjr Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 903 Beğeniler 341 Bugün 14:34 #12 RPM dedi: Aradaki fiyat farkı beni biraz zorluyor hocam. Hazır uyguna bulmuşken L36'yı aldım. Konuya yazan herkese çok teşekkür ederim. Eki Görüntüle 256859 Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun hocam.
RPM dedi: Aradaki fiyat farkı beni biraz zorluyor hocam. Hazır uyguna bulmuşken L36'yı aldım. Konuya yazan herkese çok teşekkür ederim. Eki Görüntüle 256859 Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun hocam.