KS KS RPM 71 Üstün İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 269 Çözümler 1 Beğeniler 415 Yer Bursa 13 Haziran 2026 #11 demjr dedi: Milli soğutucumuzdur kendisi. Alınır. Eğer bütçeyi biraz artırırsanız benim attığım Enermax'ı alabilirsiniz. VRM fanı bulunması güzel bir avantaj. Genişletmek için tıkla... Aradaki fiyat farkı beni biraz zorluyor hocam. Hazır uyguna bulmuşken L36'yı aldım. Konuya yazan herkese çok teşekkür ederim.
demjr dedi: Milli soğutucumuzdur kendisi. Alınır. Eğer bütçeyi biraz artırırsanız benim attığım Enermax'ı alabilirsiniz. VRM fanı bulunması güzel bir avantaj. Genişletmek için tıkla... Aradaki fiyat farkı beni biraz zorluyor hocam. Hazır uyguna bulmuşken L36'yı aldım. Konuya yazan herkese çok teşekkür ederim.
demjr 71 Yetkin Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 1.626 Beğeniler 742 13 Haziran 2026 #12 RPM dedi: Aradaki fiyat farkı beni biraz zorluyor hocam. Hazır uyguna bulmuşken L36'yı aldım. Konuya yazan herkese çok teşekkür ederim. Eki Görüntüle 256859 Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun hocam.
RPM dedi: Aradaki fiyat farkı beni biraz zorluyor hocam. Hazır uyguna bulmuşken L36'yı aldım. Konuya yazan herkese çok teşekkür ederim. Eki Görüntüle 256859 Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun hocam.