4.000 TL'ye kadar Samsung Galaxy S7 FE için klavye önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaganaltug
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 176
  • Etiketler Etiketler
    klavye
Bütçe
~4.000 TL

kaganaltug

Yetkin
Makaleler
1
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Tableti laptop gibi kullanmak istiyorum. Ayriyetten evde Mac Mini M4 açıkken dışarıdan bağlanacağım. O yüzden bir klavyeli kılıf arayışındayım. 3 seçenek bulabildim.

Bluetooth Klavye ve Kılıf

Sizce hangisi daha mantıklı? 1.si markasız olduğu için korkutuyor, 2.sinde touchpad yok ve biraz daha pahalı. 3.sü de taşırken biraz zor oluyor kurulumu felan. Sizlerin de görüşünü almak isterim. (Bu fiyatlara değer mi onu da belirtirseniz sevinirim).

@Heribert Yavuz @Jack İşte Hocalarım sizlere tekrar bir danışmak isterim.

Açıkçası biraz pahalı geliyor 4.000 TL.

Son düzenleme:

Hocam zaten seçenek belli tek seçeneğiniz var çünkü 1.ürün var stoklu ama 2.üründe tükendi yazıyor. 3.ürün ise link açılmıyor.

Hocam zaten seçenek belli tek seçeneğiniz var çünkü 1.ürün var stoklu ama 2.üründe tükendi yazıyor. 3.ürün ise link açılmıyor.
Hocam 3.ürüne link koymadım herhangi bir kılıf ve bluetooth klavye şeklinde bir setup düşüncem vardı. 2.üründe de satıcı ile iletişime geçtim sitede kaldırılmış sadece.

Hocam 3.ürüne link koymadım herhangi bir kılıf ve Bluetooth klavye şeklinde bir setup düşüncem vardı. 2.üründe de satıcı ile iletişime geçtim sitede kaldırılmış sadece.

1.ürün çok daha iyi bence markasız diye illa bozulacak değil ya hocam. 2.ürüne bakarsak bence özelliğine göre çok pahalı 3.seçenek için kesin bir şey söylemek zor ama bence birlikte alsanız daha iyi olur. Şahsen ben olsam 1.ürünü alırdım hem touchpad desteğide var. Tam bir F/P ürünü.

Peki hocam yapacağım işler doğrultusunda sizce 4000₺'ye değer mi bir de onu sorayım? (Bu arada 2.ürün için satıcıya mesaj attım peşin ödemede ne kadar yapabilir gibisinden haber gelirse yazarım)

Peki hocam yapacağım işler doğrultusunda sizce 4000₺'ye değer mi bir de onu sorayım? (bu arada 2.ürün için satıcıya mesaj attım peşin ödemede ne kadar yapabilir gibisinden haber gelirse yazarım)

Bence 4.000 TL'ye değecek bir şey yok ama ihtiyaç varsa onu bilemem. Ben olsam bazen A101'e uygun Lenovo IdeaPad laptoplar geliyor. Uzaktan bağlantı ihtiyacınızı da karşılar ayrıca normal laptop olarak iş yapmanıza olanak tanır. Sadece kılıfa ve klavyeye 4.000 TL para vermek bana biraz fazla geldi açıkçası.

Elimde zaten iyi kötü iş gören bir bilgisayar var fakat dışarıda şarjının uzun gitmesi açısından tablete bakayım demiştim aksesuar olarak fakat elimde HP 350 bluetooth klavye var. Acaba o klavye ve normal bir kılıf ile herhangi bir masrafa girmeden kullansam mı emin olamadım. Sadece birisi tablete bağlı direkt al tableti çık, diğerinde ise 2 farklı ekipman taşıyorsun. Sizce hangisi mantıklı?

Peki hocam yapacağım işler doğrultusunda sizce 4000₺'ye değer mi bir de onu sorayım? (Bu arada 2.ürün için satıcıya mesaj attım peşin ödemede ne kadar yapabilir gibisinden haber gelirse yazarım)
Ürünün fiyatı 5600₺'ymiş sistemsel bir hata yüzünden 4600 olmuş

Son düzenleme:

Siz bilirsiniz hocam HP 350 Bluetooth klavye iş görür bence bir kılıf alsanız masrafa girmeden kurtarırsınız.

@kaganaltug, hocam Fogy marka ismiyle satılan, Çinli abilerin yaptığı kılıf özellik açısından baya zengin ancak bazı sorunları var mış sanırsam, direkt satıcı kabul ediyor bunları

3. seçenek daha mantıklı olabilir, Amazon'dan ortalama bir kılıf alırsınız, klavyede de 2000 TL'ye kullanışlı ve ince bir şeyler bulabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim hocam şu standı buldum piyasadan uyguna bir de klavye varken dediğiniz gibi şuan masrafa girmeye gerek yok.
Stand: https://www.hepsiburada.com/jsaux-e...ucu-gri-sg0103-p-HBCV00004KSI8U?magaza=Adaman
Hocam bu kırılabilir gibi duruyor, metal mi bilmiyorum ama pozisyonu pek sağlam değil gibi. Benim kullandığım bir tane metal stand vardı ancak ürünü bulamadım maalesef, bulabilirsem size atacağım. Baya memnunum üründen, 2 yıldır kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…