4.000 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
4.000 TL

Yani 5.000 TL de verebilirim ama bilgisayarla son zamanlarda oyun dahi oynamıyorum. Sadece ders için kullanıyorum. 2.000 TL'ye alacağım bir klavye bile beni çok uzun süre götürecektir. Buradan para artar ise bilgisayar upgrade için kullanacağım. Önerdiğiniz B850M Force ve işlemci hala aklımda. Ucu ucuna yetmiyor.

O zaman şöyle yapalım. Bu modeli alın:
Gayet iyi ve sorunsuz bir model. Zaten çok fazla oyun oynamıyorsunuz, bu model fazlası ile tatmin eder.

Son düzenleyen: Moderatör:

RS6 Air 2-3 gün kullandım. Ses olarak diğer manyetiklerden farklı daha hoş ama hissiyat olarak cidden çok tırt. Belirtmek istedim.

RS6 Air 2-3 gün kullandım. Ses olarak diğer manyetiklerden farklı daha hoş ama hissiyat olarak cidden çok tırt. Belirtmek istedim.
Yani evet, manyetikler ses olarak kendi arasında yarışabilir sadece, şahsen F87 Pro'nun sesini çoğu manyetiğin sesine yeğlerim. Hiçbirinin sesi hoşuma gitmiyor.

Para olsaydı direkt MCHOSE olanı çekecektim. MCHOSE A5 Ultra mouse var. Ondan da memnunum. Elimdeki kasaları satıp kasa alacağım yoksa Ramazan pidesi pişirip servis etmeye başlayacak kasa.

Para olsaydı direkt MCHOSE olanı çekecektim. MCHOSE A5 Ultra mouse var. Ondan da memnunum. Elimdeki kasaları satıp kasa alacağım yoksa Ramazan pidesi pişirip servis etmeye başlayacak kasa.
Bu model gayet iyi, F/P olarak rakipsiz denilebilecek seviyede. Hayırlı olsun.

Ben de manyetik kullanıp tekrar mekaniğe dönmüştüm. Snap tap zaten alışamamıştım. Rapid trigger de çok hissedemedim açıkçası. Tabii benim kullandığım manyetik klavyeyle bir wooting 80he arasında fark illaki vardır. Belki onu kullansam %90 beğenirdim.

Bana göre hepsi normal kullanıcı için boş özellik. E-spor seviyesi harici ya da çok tryhard FPS oyuncuları harici mantıksız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…