Leviodas Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 835 Çözümler 1 Beğeniler 407 Bugün 12:45 #1 Mekanik veya manyetik çok fark etmiyor. %75 olursa çok güzel olur. Leobog Hi75C düşünüyorum fakat daha bilgili hocalarım yardımcı olursa sevinirim.
Mekanik veya manyetik çok fark etmiyor. %75 olursa çok güzel olur. Leobog Hi75C düşünüyorum fakat daha bilgili hocalarım yardımcı olursa sevinirim.
berat_01 Yetkin Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 441 Çözümler 2 Beğeniler 120 Bugün 12:57 #2 Leviodas dedi: Mekanik veya manyetik çok fark etmiyor. %75 olursa çok güzel olur. Leobog Hi75C düşünüyorum fakat daha bilgili hocalarım yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ipi QBZ75 Manyetik Switch Klavye Ipi QBZ75 Manyetik Switch Alüminyum Kasa Klavye ulugames.com.tr
Leviodas dedi: Mekanik veya manyetik çok fark etmiyor. %75 olursa çok güzel olur. Leobog Hi75C düşünüyorum fakat daha bilgili hocalarım yardımcı olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ipi QBZ75 Manyetik Switch Klavye Ipi QBZ75 Manyetik Switch Alüminyum Kasa Klavye ulugames.com.tr