4.000 TL'ye kulaklık önerisi

Bütçe
4.000 TL
Hocamlar ablama alicam sıkıntı istemiyorum fantezik şeylere gerek yok. Başka önerisi olan var mı ?

Yok hocam çıkmaz. Q30 nasıldır ?
Q30 Kesinlikle alınır ve öneririm. Ses kalitesi muazzamdır ve Sony WH-1000'e yakındır. Küçük bir EQ ayarlamasıyla bir çok referans kulaklığa taş çıkartacak seviyeye getirilebilir. Kronik bir sorunu olabilir ama ben hiç bir sorun yaşamadım 2 yıldır sorunsuz şekilde kullanmaktayım.

Sizin yerinizde olsam Q30 alıp geçerdim. Çok da düşünmezdim. Kulağı tam kaplıyor ancak sporla falan uğraşıyorsanız kafanızı öne eydiğinizde düşebilir. Yani spora uygun değil onu söyliyim. Onun dışında bir eksisi yok bence.

Q21i NC ile benzer frekansta performans gosteriyorlar. Ancak ben mentese kirilmasi riski bana cazip gelmiyor. 2 yil once rakipsizdi. Fakat Q21i NC daha revize edilmis bir model.

Onermem. Kronik mentese sorunu var. Ayrica ses kalitesi o kadar iyi degil. Soundpeats'in bu urunu guzel.
Ses kalitesi o kadar iyi değil mi ? Acaba neye göre kıyasladınız belirlediniz onu çok merak ediyorum.

Q21i NC ile benzer frekansta performans gosteriyorlar. Ancak ben mentese kirilmasi riski bana cazip gelmiyor. 2 yil once rakipsizdi. Fakat Q21i NC daha revize edilmis bir model.
Doğrudur. Q21i belki daha iyidir bilgim yok. Ancak ses kalitesi konusunda Q30'un hiç bir sorunu yoktur. Sadece kendi orijinal EQ'si aşırı saçma şekilde ayarlanmış. Küçük bir dokunuşla iyi bir seviyeye getirilebiliyor.

Ses kalitesi o kadar iyi değil mi ? Acaba neye göre kıyasladınız belirlediniz onu çok merak ediyorum.
Soundpeats'e gore kiyasladim. Aslinda bu butcedeki over ear kulakliklar ses kalitesi olarak pek iyi degiller. Kulak ici olarak daha saglam secenekler var.

Yani son olarak şunu diyeyim. Arkadaşlar ben prodüksiyon ile uğraştığım için bir çok referans stüdyo kulaklığı elimden geçti. Yine de bazen elimin Anker Q30'a gittiğini fark ettim. İnanın güzel sonuçlar veren bir kulaklık. Kulaklığı düşürdüğümde oldu yağmurda kullandığım da oldu yine de bana mısın demiyor. Ben sadece Q30'u kullanan biri olarak fikirlerimi paylaşayım dedim. Seçim sizin elbette.

Soundpeats'e gore kiyasladim. Aslinda bu butcedeki over ear kulakliklar ses kalitesi olarak pek iyi degiller. Kulak ici olarak daha saglam secenekler var.
Ha evet orası doğrudur. Kulak içi olanlardan çok çok daha iyi performans gösteren kulaklıklar var. Ama ben tamamen kulağımı kaplasın istediğim için kulaküstü kullanmaktayım. Kulaküstü kulaklıklar genel olarak daha iyi bir stereo genişliğe sahiptir. (Kulak üstü olması sebebiyle.) Bu yüzden ben bir müzik dinleyicisinin kulaküstü kullanmasını tavsiye ediyorum.

Surucu capi olarak kulak ustu olan modeller daha buyuk suruculere sahip oldugundan dolayi guzel sonuclar veriyorlar. Fakat tuning olarak begendigim modeller degil. Bu butcede coguna Eq lazim.

Surucu capi olarak kulak ustu olan modeller daha buyuk suruculere sahip oldugundan dolayi guzel sonuclar veriyorlar. Fakat tuning olarak begendigim modeller degil. Bu butcede coguna Eq lazim.
Kesinlikle. Çoğu kulaklık EQ olarak biraz bile olsa oynama istiyor. İyi ayarlanmamış. Nası bu kafayla piyasaya ürün çıkardıklarını anlamış değilim. Sanırım işte ''yüksek basslı olsun'' kitlesinin talebine göre hazırlanmışlardır. Ben size Q30 için ayarladığım EQ ayarını da paylaşayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…