4.000 TL'ye kulaklık tavsiyesi

Bütçe
4.000 TL

Deidara5

Çalışkan
Merhaba,

HyperX Cloud kullandım. Ses kasma amaçlı çok güzel, evet. Benim için dezavantajları;
  • Sürekli kullanımda baş ağrıtıyor, ergonomisini sevmiyordum.
  • Suni deri terletiyordu.
  • Mikrofon çıkarılabilir formda. Bir yandan güzel, bozulursa atmak, yenisini bulmak adına dedim ama sürekli temas sorunu ile sök/tak bıktırmıştı.
  • Mikrofonun ses açma, 7.1 açma bölümünden sürekli sök-tak yapmak gerektirmesi bıktırdı. Ses geliyor ama mikrofon çalışmıyordu. Kabloyu biraz çekiştirince temassızlık yapıyordu.

Esasen geneli TV/dizi izleme, %30'da gaming için kullanım şeklim var. Bu yüzden kablosuz mu olsa diye düşünmüyor değilim tekrardan masada kablo yığını görmemek için ama size danışmak istedim.

Düşündüğüm kablolu/kablosuz gaming model;

Alternatif olarak;

Konu hakkında tecrübelerinizden faydalanmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konu; kulak üstü kulaklık tavsiyesi. Mikrofonu düzgün, suni deri yerine kumaş malzeme olan türden. Ayak sesi duyalım
Zararı duyu kaybı ne olabilir ki başka? Konunun kulak içi kullanımı zararları değil. Lütfen odağı kaybetmeyelim.

Ne zararını gördün.

Terletmeyeni bulmakta marifet diyelim o zaman. Terletme bir kenara deri döküyor ya bir süre sonra siyah siyah, insan tiksiniyor.

Bütçeyi çok aşmadıkça farklı markalara da açığım. Yani ben 4 dedim 5 civarı da olabilir maksat memnuniyet, her anlamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…