HyperX Cloud kullandım. Ses kasma amaçlı çok güzel, evet. Benim için dezavantajları;
Sürekli kullanımda baş ağrıtıyor, ergonomisini sevmiyordum.
Suni deri terletiyordu.
Mikrofon çıkarılabilir formda. Bir yandan güzel, bozulursa atmak, yenisini bulmak adına dedim ama sürekli temas sorunu ile sök/tak bıktırmıştı.
Mikrofonun ses açma, 7.1 açma bölümünden sürekli sök-tak yapmak gerektirmesi bıktırdı. Ses geliyor ama mikrofon çalışmıyordu. Kabloyu biraz çekiştirince temassızlık yapıyordu.
Esasen geneli TV/dizi izleme, %30'da gaming için kullanım şeklim var. Bu yüzden kablosuz mu olsa diye düşünmüyor değilim tekrardan masada kablo yığını görmemek için ama size danışmak istedim.
Bloody always stands at the tip of the industry ,deepening strategic cooperation between e-sports and peripheral brands,leading the game peripherals into the era of diversified development. Bloody cooperates with AgFox Electronic Sports Club, exclusive title AgFox LOL women's team and men's...
Hocam konu; kulak üstü kulaklık tavsiyesi. Mikrofonu düzgün, suni deri yerine kumaş malzeme olan türden. Ayak sesi duyalım
Zararı duyu kaybı ne olabilir ki başka? Konunun kulak içi kullanımı zararları değil. Lütfen odağı kaybetmeyelim.