Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 4.000 TL
RazoRR
Başarılı
DDR4 mü DDR5 mi belirtmemişsiniz ama sanırım bütçeden dolayı DDR4 düşünüyorsunuz.
Şöyle bir şey olabilir bütçeyi biraz yükseltirseniz;
Arkadaşlar selam, i5 14400F ve RTX 2060'lı bir sistem dizeceğim ve anakart bakıyorum fakat bir türlü işin içinden çıkamadım. 4000 TL gibi bir bütçem var. Tavsiye verebilir misiniz acaba?
E
Evet DDR4 istiyorum belirtmeyi unutmuşum teşekkürler.DDR4 mü DDR5 mi belirtmemişsiniz ama sanırım bütçeden dolayı DDR4 düşünüyorsunuz.
Bu ürünü alacaktım fakat attığınız linkte biraz aşağı indiğimde ''13. ve 12. nesil işlemcileri destekler'' yazıyor. ben 14. nesil işlemci için alacağım acaba orda bir yanlışlık mı var yoksa gerçekten 14. nesil işlemciyi takamaz mıyım?DDR4 mü DDR5 mi belirtmemişsiniz ama sanırım bütçeden dolayı DDR4 düşünüyorsunuz.
Son düzenleme:
RazoRR
Başarılı
14. Nesil işlemciler de Lga1700 soket yapısını kullanıyor. Sizin işlemcinizi de takabilirsiniz. Muhtemelen bu anakart çıktığı dönem 14. Nesil işlemciler çıkış yapmadığı için o ibare kullanılmıştır. Sadece şöyle bir sorun çıkabilir, bios güncellemesi eski olursa sizin işlemciyi görmez, onun için de eski seri bir işlemci takıp bios güncellemeniz gerekebilir. Ancak bir seri öncesinde böyle bir problem çıkacağını sanmıyorum.E
Evet DDR4 istiyorum belirtmeyi unutmuşum teşekkürler.
Bu ürünü alacaktım fakat attığınız linkte biraz aşağı indiğimde ''13. ve 12. nesil işlemcileri destekler'' yazıyor. ben 14. nesil işlemci için alacağım acaba orda bir yanlışlık mı var yoksa gerçekten 14. nesil işlemciyi takamaz mıyım?
Ama kesin değil, siz yine de araştırın.