4-5 yıl bakım istemeyen termal macun ve kule tipi-sıvı soğutucu önerisi

Vallahi hocam benim yaşımda küçük ama yavaş yavaş yapman lazım böyle şeyleri mikrofiber bez fırça kompresör ile 1 saatte yapıyorum detaylı olarak detaysızda 30 dk da 2 3 ayda bir yapıyorum.
Elektrik süpürgesinin motorunu tuttum başaramadım. Islak mendil gibi olan mikrofiber bezle olur mu?

Ulan toza bak ya, gobi çölünde mi yaşıyorum? Cam da kapalı. Eki Görüntüle 262808

Hocam kompresör fırça mikrofiber bez ekran kartını sök işlemciyi sök detaylı olarak fırça ve kompresör ile tozları al fanları da fırça ile temizle basit bir şey aslında alışman lazım 3 2 ayda bir yapıyorum Max 1 saat sürüyor yaşımda küçük sizin de yapmanız lazım hem verimli oluyor hem de güzel gözüküyor.

Elektrik süpürgesinin motorunu tuttum başaramadım. Islak mendil gibi olan mikrofiber bezle olur mu?

Hayır bir de hocam 10 saat açık kalıyorsa benim gibi 3 ayda bir yapman lazım toz temizliğini macunu falan hadi 1 yılda değiştirde tozları al yani.

Zaten 2 3 kere yapınca elin alışıyor ama çok da detaylı yapmaya çalışma zarar vermeden.

Valla hocam bilmiyorum. 1 kere deneyeyim kolay gelirse artık 3 ayda bir ama zorlanırsam 1 yılda ancak yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…