Vallahi hocam, benim yaşım da küçük ama böyle şeyleri yavaş yavaş yapman lazım. Mikrofiber bez, fırça ve kompresör ile detaylı temizliği 1 saatte yapıyorum. Detaysız temizlik ise 30 dakika sürüyor. Bunu 2-3 ayda bir yapıyorum.
Vallahi hocam, benim yaşım da küçük ama böyle şeyleri yavaş yavaş yapman lazım. Mikrofiber bez, fırça ve kompresör ile detaylı temizliği 1 saatte yapıyorum. Detaysız temizlik ise 30 dakika sürüyor. Bunu 2-3 ayda bir yapıyorum.
Hocam; kompresör, fırça ve mikrofiber bez kullan. Ekran kartını sök, işlemciyi sök. Detaylı olarak fırça ve kompresör ile tozları al. Fanları da fırça ile temizle.
Basit bir şey aslında, alışman lazım. Ben 2-3 ayda bir yapıyorum, maksimum 1 saat sürüyor. Yaşım da küçük. Sizin de yapmanız lazım. Hem verimli oluyor hem de güzel gözüküyor.
Hayır, bir de hocam 10 saat açık kalıyorsa, benim gibi 3 ayda bir yapman lazım toz temizliğini, macunu falan. Hadi 1 yılda değiştir de tozları al yani.
Hayır, bir de hocam 10 saat açık kalıyorsa, benim gibi 3 ayda bir yapman lazım toz temizliğini, macunu falan. Hadi 1 yılda değiştir de tozları al yani.
Zaten 2-3 kere yapınca elin alışıyor ama çok da detaylı yapmaya çalışma, zarar vermeden.
80-90 dereceleri görmeye başlar. 6 aydan sonra bak. Şöyle yap: Macunla soğutucuyu alınca, aldığın günden itibaren 6 ay hesapla. 6. ayda bir kontrol et.