4.500-5.000 TL'ye YouTube için 1080p tablet önerisi

Perseus

Başarılı
Yer
Dimension C-137
Anneme doğum günü hediyesi tablet almayı düşünüyorum. En önemli faktör 1080p ekran ve iyi bir hoparlörünün olması. Bütçem 4.500-5.000 TL civarında. İkinci el olmaz taksitle alacağım. Önerileriniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Galaxy Tab A9+ SM-X210 4GB 64GB 11" Tablet

Bu ürünü değerlendirebilirsin, YouTube’da birden fazla inceleme videosu mevcut.

4-5k görünce ileriye dönük olur diye düşündüm, tabii ki bütçe çok önemli alternatif modellere bakmak lazım
Hocam inanın ileriye dönük bir tablete ihtiyacımız yok, annem tamamıyla Youtube'da video izleyecek. Giriş seviyesi bir tablet yeterli olur. Fakat bir çok model olduğu için ve hoparlör kalitelerini bilmediğim için seçemiyorum.

Samsung Galaxy Tab A9+ SM-X210 4GB 64GB 11" Tablet

Bu ürünü değerlendirebilirsin, YouTube’da birden fazla inceleme videosu mevcut.
Ben bu ürünün kullanıcısıyım ve tavsiye etmiyorum. Arayüzü bildiğin kasıyor bu tabletin (8GB versiyonunu kullanmaktayım). Üstelik pek yüklü uygulama bile yok. Bunun dışında videolar tabletin boyutuna oranlı olmadığı için kenarlıklı şekilde izleniyor, yaklaştırınca da videonun kenarlarından bir kısmı kesiyor. Görüntü kalitesi de çok iyi sayılmaz. Honor Pad X9 alabilirsin.

Samsung A9 ya da A9+ bakın görüntü kalitesi ses gibi konularda çok iyi. Çin markalarına güvenilmez Çin markaları Çin için iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…