Anneme doğum günü hediyesi tablet almayı düşünüyorum. En önemli faktör 1080p ekran ve iyi bir hoparlörünün olması. Bütçem 4.500-5.000 TL civarında. İkinci el olmaz taksitle alacağım. Önerileriniz ne olur?
Anneme doğum günü hediyesi tablet almayı düşünüyorum. En önemli faktör 1080p ekran ve iyi bir hoparlörünün olması. Bütçem 4.500-5.000 TL civarında. İkinci el olmaz taksitle alacağım. Önerileriniz ne olur?
Hocam inanın ileriye dönük bir tablete ihtiyacımız yok, annem tamamıyla Youtube'da video izleyecek. Giriş seviyesi bir tablet yeterli olur. Fakat bir çok model olduğu için ve hoparlör kalitelerini bilmediğim için seçemiyorum.
Ben bu ürünün kullanıcısıyım ve tavsiye etmiyorum. Arayüzü bildiğin kasıyor bu tabletin (8GB versiyonunu kullanmaktayım). Üstelik pek yüklü uygulama bile yok. Bunun dışında videolar tabletin boyutuna oranlı olmadığı için kenarlıklı şekilde izleniyor, yaklaştırınca da videonun kenarlarından bir kısmı kesiyor. Görüntü kalitesi de çok iyi sayılmaz. Honor Pad X9 alabilirsin.