Xenshi Başarılı Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 45 Yer Bursa 30 Kasım 2025 #1 Merhaba, Yeni alacağım bilgisayarım için klavye arıyorum. 4.500 TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca bir klavye görmüştüm sizce nasıl? Topography HMX Platinum olan model. https://mecmonkey.com/products/product?variant=45437719478430
Merhaba, Yeni alacağım bilgisayarım için klavye arıyorum. 4.500 TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca bir klavye görmüştüm sizce nasıl? Topography HMX Platinum olan model. https://mecmonkey.com/products/product?variant=45437719478430
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.045 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 30 Kasım 2025 #2 Xenshi dedi: Merhaba, Yeni alacağım bilgisayarım için klavye arıyorum. 4.500 TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca bir klavye görmüştüm sizce nasıl? Topography HMX Platinum olan model. https://mecmonkey.com/products/product?variant=45437719478430 Genişletmek için tıkla... Güzel bir model. Aynı fiyatta manyetik olarak Jet75 bakabilirsiniz. Boyut tercihi nedir?
Xenshi dedi: Merhaba, Yeni alacağım bilgisayarım için klavye arıyorum. 4.500 TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca bir klavye görmüştüm sizce nasıl? Topography HMX Platinum olan model. https://mecmonkey.com/products/product?variant=45437719478430 Genişletmek için tıkla... Güzel bir model. Aynı fiyatta manyetik olarak Jet75 bakabilirsiniz. Boyut tercihi nedir?
KS KS Xenshi Başarılı Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 45 Yer Bursa 30 Kasım 2025 #3 michaelscofield dedi: Güzel bir model. Aynı fiyatta manyetik olarak Jet75 bakabilirsiniz. Boyut tercihi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam %100 olması çok daha iyi olur.
michaelscofield dedi: Güzel bir model. Aynı fiyatta manyetik olarak Jet75 bakabilirsiniz. Boyut tercihi nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam %100 olması çok daha iyi olur.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.045 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 30 Kasım 2025 #4 Xenshi dedi: Hocam %100 olması çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Attığınız ürün fazlasıyla yeterli, alın geçin. Daha fazla para vermeye gerek yok.
Xenshi dedi: Hocam %100 olması çok daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Attığınız ürün fazlasıyla yeterli, alın geçin. Daha fazla para vermeye gerek yok.
KS KS Xenshi Başarılı Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 45 Yer Bursa 30 Kasım 2025 #5 michaelscofield dedi: Attığınız ürün fazlasıyla yeterli, alın geçin. Daha fazla para vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Peki hocam kendi sitelerinde HMX Platinum switch var, Hepsiburada'da ise hotswap modeli satıtılıyor.Hangisi daha mantıklı olur?
michaelscofield dedi: Attığınız ürün fazlasıyla yeterli, alın geçin. Daha fazla para vermeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Peki hocam kendi sitelerinde HMX Platinum switch var, Hepsiburada'da ise hotswap modeli satıtılıyor.Hangisi daha mantıklı olur?
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.045 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 30 Kasım 2025 #6 Xenshi dedi: Peki hocam kendi sitelerinde HMX Platinum switch var, Hepsiburada'da ise hotswap modeli satıtılıyor.Hangisi daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... İkiside hotswap. Hotswap demek switchin kendisini elinizle çıkarabilir ve yerine farklı bir switch koyabilirsiniz demek.
Xenshi dedi: Peki hocam kendi sitelerinde HMX Platinum switch var, Hepsiburada'da ise hotswap modeli satıtılıyor.Hangisi daha mantıklı olur? Genişletmek için tıkla... İkiside hotswap. Hotswap demek switchin kendisini elinizle çıkarabilir ve yerine farklı bir switch koyabilirsiniz demek.
KS KS Xenshi Başarılı Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 45 Yer Bursa 30 Kasım 2025 #7 michaelscofield dedi: İkiside hotswap. Hotswap demek switchin kendisini elinizle çıkarabilir ve yerine farklı bir switch koyabilirsiniz demek. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'da sadece hotswap yazılmış o yüzden sormak istedim.
michaelscofield dedi: İkiside hotswap. Hotswap demek switchin kendisini elinizle çıkarabilir ve yerine farklı bir switch koyabilirsiniz demek. Genişletmek için tıkla... Hepsiburada'da sadece hotswap yazılmış o yüzden sormak istedim.