4.500 TL bütçeye silikonlu kulak içi JBL kulaklık önerisi

Bütçe
4.500 TL
Yok ya telefonum iPhone, Samsung degil. Samsung kulaklik almayi da hic düsünmüyorum. CMF Buds ile devam mi edeyim yoksa onerebilecegin baska bir kulaklık var mı saydıgım seylere gore? Butce icerisinde kalsın fiyati ve saydigim kriterlerde kalsin gerisi onemli degil.

iPhone icin Samsung kulakliklar mantikli degil. Butce bir anda 4.500'den 1.000 kusurlere kadar dustu ama olsun her turlu saydigim kulakliklar iyi. H3 daha cok odyofil kulakligi. Ses tutkunlari tarafindan tercih edilen bir model. CMF Buds butce araliginda iyi.

iPhone icin Samsung kulakliklar mantikli degil. Bütçe bir anda 4.500'den 1.000 kusurlere kadar dustu ama olsun her turlu saydigim kulakliklar iyi. H3 daha cok odyofil kulakligi. Ses tutkunlari tarafindan tercih edilen bir model.

Hayir düsmedi ki. Bütçe hala 4.500 TL. Ben attigin kulakliklarin senin dedigin gibi ses tutkunlarina yonelik oldugunu hissettim bi' bakınca. Bana daha cok gundelik ama saydigim ozellikleri de iceren bir kulaklık lazim. Bu bütçe dahilinde CMF Buds'dan daha iyisini onerebilirsen hemen şu an almayi düsünüyorum zaten gec bile kaldım. Hafta sonu gelmeden elimde olmasi gerekiyor.

O zaman Soundpeats h3'u oneririm. Cunku 4.500 TL butcede hatta daha yuksek butcelerde bile oldukca iddiali bir ürün.

O zaman Soundpeats h3'u oneririm. Cunku 4.500 TL butcede hatta daha yuksek butcelerde bile oldukca iddiali bir ürün.
Tesekkur ederimm, H3'ün siparisini verdim az önce. Herkese iyi aksamlar.

@ays_nur merhaba, ben de H3 almayı düşünüyorum da kulaklık hakkındaki tecrübelerini yazabilir misin? İnceleme videoları izledim ama gerçek kullanıcı deneyimi daha farklı olabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ays_nur merhaba, ben de H3 almayı düşünüyorum da kulaklık hakkındaki tecrübelerini yazabilir misin? İnceleme videoları izledim ama gerçek kullanıcı deneyimi daha farklı olabiliyor.
Gercekten arkadasın da dedigi gibi tam bir odyofil kulakligi. Hep JBL gibi markalarin urunlerini kullanmis birisi olarak ilk müzik dinledigimde kulaklarim bayram etmisti ya oyle soyleyeyim. Cok farkli bir hissiyati var bence kesinlikle almalisin, her kurusunu hak ediyor hatta kalitesine gore bu fiyata cok ucuz bile.

Duymam gerekende buydu teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…