4.500 TL'ye 165 Hz IPS monitör önerisi

Bütçe
4500
ASUS TUF Gaming VG249Q1R monitörün üzerindekiler nedir?

Selam şu konu üzerinde gördüğünüz gibi yeni monitörümde ölü piksel ve ışık sızması mevcut.
Amazon'dan iade isteyeceğim ve bunun haricinde yeni bir monitör almam gerekiyor. Önceden kullandığım monitör VA Curved 144 Hz monitördü. Bu yüzden almışken IPS ve 165 Hz alacağım.

Bütçem 4500 TL. Bu fiyatlara önerinizi bekliyorum teşekkürler.

MSI G2412F kullanıcısı olarak üründen memnunum. Sorunuz olursa alabilirim.

Ürünün renkleri ve oyun performansı nasıl bunun dışında ölü piksel olayı gibi bir durum yaşadınız mı?
Ek olarak kutu içeriğini bulamadım, HDMI kablosu mu DP kablosu mu çıkıyor? Buna göre kablo siparişi vereceğim.

Ürünün parlaklığı ve renkleri MPRT açınca çok kısılıyor fakat NVIDIA Denetim Masası'ndan onu hallediyorum. Oyun performansını beğeniyorum hızlı tepki veriyor ve içinden HDMI kablosu çıkıyor. Ölü piksel çıkmadı bende fakat diğer almış olan kişiler de yaşanmış mıdır bilemem. Alıcaksanız biraz ayar çekmenizi öneririm MPRT açacaksanız NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız benim ayarlarımı size verebilirim.

Pekala, monitörü sipariş ediyorum teşekkür ederim. Gelince ayarlar için size ulaşacağım.

@Sl00ts, hocam selam monitör sipariş etmiştim ve bugün geldi sorunsuz olarak. Öncellikle teşekkür ediyorum öneriniz için rica etsem ayar önerisi verebilir misiniz sizin beğendiğiniz NVIDIA ekran kartına sahibim.

Son düzenleme:

monitör ayarlarında kontrast 90 ve keskinlik 0 olarak böyle kullanıyorum hocam biraz kendinize göre çekebilirsiniz görmemişim kusura bakmayın. @berkayykoksal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…