OverallTaken
Yetkin
Merhaba dostlar, bütçem başlıktaki kadar. %75 boyutunda bir klavye arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba dostlar, bütçem başlıktaki kadar. %75 boyutunda bir klavye arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
ulugames.com.tr
meyergaming.com
Valla hangisi en f/p![]()
![]()
Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye
Howl 75 Manyetik Switch (Hall Effect) Klavye Türkçe Yazılım 8000Hz Polling Rate / 128K Scan Rate 0,005mm Hassasiyet Side print PBT keycapler ve güney yönde konumlandırılmış RGB ledler White Jade Manyetik 100 Milyon Ömürlü Switchler Hot Swap / Aynı anda farklı manyetik switch kullanımını...ulugames.com.tr
![]()
VGN Neon75HE Air 8K Hall Effect Rapid Trigger Manyetik Oyuncu Klavyesi
VGN Neon75HE Air 8K Hall Effect Rapid Trigger Manyetik Oyuncu Klavyesi özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Jet 75 ve Ipi düşünüyorum hangisi sizce ?![]()
![]()
Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye
Howl 75 Manyetik Switch (Hall Effect) Klavye Türkçe Yazılım 8000Hz Polling Rate / 128K Scan Rate 0,005mm Hassasiyet Side print PBT keycapler ve güney yönde konumlandırılmış RGB ledler White Jade Manyetik 100 Milyon Ömürlü Switchler Hot Swap / Aynı anda farklı manyetik switch kullanımını...ulugames.com.tr
![]()
VGN Neon75HE Air 8K Hall Effect Rapid Trigger Manyetik Oyuncu Klavyesi
VGN Neon75HE Air 8K Hall Effect Rapid Trigger Manyetik Oyuncu Klavyesi özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!meyergaming.com
Tamam hocan sağolun.En F/P olanı K1 he driver güzel, keycapsler Türkçe ve ışık geçirgen. Daha kaliteli kasa istiyorum dersen alüminyum modelleride attım fakat bütçenin üzerinde.
Alüminyum kasa olduğu için ıpi.