Oyun zevki olsun da, nasıl bir sistem olursa olsun.
Şahsen canavar gibi sistemler kullandım, elimde şu an PS5 Pro'da var. Ama o 13 yaşında ki çocuk halimde aldığım zevki asla alamadım. FPS, grafik falan hak getire, MC bile kasıyordu. Fakat tutku vardı.
Oyun zevki olsun da, nasıl bir sistem olursa olsun.
Şahsen canavar gibi sistemler kullandım, elimde şu an PS5 Pro'da var. Ama o 13 yaşında ki çocuk halimde aldığım zevki asla alamadım. FPS, grafik falan hak getire, MC bile kasıyordu. Fakat tutku vardı.
Yok canım o kadar değil, 1.6 nasıl kassın? Daha beter sistemlerde kasmıyor oyun. Bayağı sorunluymuş o cihaz.
Haklısın dostum... Aslında CS 1.6'da kasmasının sebebi orijinal sunucularda değil, CS:GO modlu ağır sunucularda oynamamdı. Intel HD 3000 ile o kadar yükün altında haliyle 60 FPS üstünü göremiyor, drop yiyordum.
Ama işin teknik kısmını geçtim; ben bu bilgisayarla koca bir çocukluğu, 12-15 yaşlarımı geçirdim. Şimdi 18 oluyorum; elimde en kral sistem olsa bile gireceğim oyunlar yine belli. Belki biraz CS2, çok sıkılırsam Forza 4... Eskiden bu oyunları oynamanın hayalini kurardım, şimdi ise o lapto bilgisayarla geçirdiğim günlerin hayalini kuruyorum. Meğer güzel olan oyunlar değil, o zamanlarmış.