4.500 TL'ye bilgisayar aldım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lusyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 319
  • Etiketler Etiketler
    bilgisayar
Oyun zevki olsun da, nasıl bir sistem olursa olsun.
Şahsen canavar gibi sistemler kullandım, elimde şu an PS5 Pro'da var. Ama o 13 yaşında ki çocuk halimde aldığım zevki asla alamadım. FPS, grafik falan hak getire, MC bile kasıyordu. Fakat tutku vardı.

i7-2670QM işlemcili eski bir laptopla CS 1.6

Yok canım o kadar değil, 1.6 nasıl kassın? Daha beter sistemlerde kasmıyor oyun. Bayağı sorunluymuş o cihaz.

Haklısın dostum... Aslında CS 1.6'da kasmasının sebebi orijinal sunucularda değil, CS:GO modlu ağır sunucularda oynamamdı. Intel HD 3000 ile o kadar yükün altında haliyle 60 FPS üstünü göremiyor, drop yiyordum.

Ama işin teknik kısmını geçtim; ben bu bilgisayarla koca bir çocukluğu, 12-15 yaşlarımı geçirdim. Şimdi 18 oluyorum; elimde en kral sistem olsa bile gireceğim oyunlar yine belli. Belki biraz CS2, çok sıkılırsam Forza 4... Eskiden bu oyunları oynamanın hayalini kurardım, şimdi ise o lapto bilgisayarla geçirdiğim günlerin hayalini kuruyorum. Meğer güzel olan oyunlar değil, o zamanlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…