4.500 TL'ye ikinci el ekran kartı önerisi

Bütçe
4.500 TL
Son düzenleyen: Moderatör:
Facebook'taki bilgisayarcı gruplarına da bakın onlar daha uyguna veriyor. 4850 TL'ye kutulu bakımı yapılmış 2060 Super aldım bi bilgisayarcıdan. GPU World falandı sanırım grubun adı hepsi orada ilan açıyor.

1660 Super falan da olabilir bence. 2000 piyasası şu an uçuk durumda, 6-7 altı zor.

Ben 2. el bakmadan 6250 TL'ye BOX aldım, sıfır. Sahibinden'e aldıktan sonra bir baktım 3500 TL'ye satıyorlar, pişman oldum.
Sağlık olsun, hayırlısı olsun. 1660S öneririm size.

Sağlık olsun, hayırlısı olsun. 1660S öneririm size.
Hocam Sahibinden'de 4.000 TL altında 1660S yok. Bence ederi maks. 3.500 TL. RX 580 biraz mantıklı ama eski AMD kartlar ne kadar iyi, orası şüpheli.

@michaelscofield, RX 580'i biraz daha düşürtebilirsem almayı düşünüyorum. Aynı şehirdeyiz satıcıyla, alırken nelere bakmam lazım? Yarın FurMark sonucunu atacak. Güvenlik bantları yok.

Hocam sahibindende 4.000 TL altında 1660S yok. Bence ederi max. 3.500TL. RX580 biraz mantıklı ama eski AMD kartlar ne kadar iyi orası şüpheli.
İşte o yüzden hiç yoktan NVIDIA almış olursunuz. Piyasa çok ilginç, saçma. 1660S ya da 2060 denk getirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…