Hocam bende bu kulaklığa ısınadım nedense bazı testlerini izledim bazıları bassları çok yüksek diyor genel ses seviyesi kalitesini bastırıyormuş.
Fiziksel olarak test edip onaylamadığınız sürece Space One'ı tavsiye etmiyorum.
Hocam, analog bir output alınan bir üründe salt bir feedback'i size yazarak deneyimimi aktaramam; hatta bu yüzden kulaklık incelemelerinin biraz abartıldığını düşünüyorum.
Normalde hiç yorum yapmam ama bu kulaklıkta cidden deneyimim kötüydü.
ANC'si güzel, yalan yok ama EQ ayarlarında denemediğim kalmadı; ses böyle SBC codec'i gibi boğuk geliyor. Bass-tiz ayrımı var ama asla tatmin edemedi ses kalitesi.
Hani kablosuz kulaklığı alır denersiniz, sesi iyidir de biri arayınca o ses su altındaymışsınız gibi gelir ya, bu kulaklık sürekli böyle ses veriyor sanki.
Eğer bendeki cihazda bir üretim hatası falan yoksa (ki sanmam, aynı kulaklıktan kullanan bir arkadaşımdan rica ettim, bir sorun yok; bendeki de böyle ama ben memnunum dedi) cidden rahatsız edici.
Gecikme fark etmedim, ANC başarılıydı, üretim kalitesi gayet iyiydi ama ses cidden rahatsız etti beni; ama dediğim gibi, ses gibi kişisel faktörlere de dayanan bir konuda okuyarak ya da video izleyerek bir fikir edinmek çok güç.
Simon'un ses zevki bana uyuyor, bu yüzden Simon yazdığında tahmini edineceğim tecrübeyi kestirebiliyorum ama diğer kullanıcılarla pek uymuyor.