4.500 TL bütçem var. Minimum 2-3 yıl idare edecek mekanik, ya da manyetik %75 klavye arıyorum. Aslında Wraith'in Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE) modelini almayı düşünüyordum ama Şikayetvar da tuş basmıyor tarzı şikayetler var. Bu modeli kullanan varsa bilgilendirebilir mi?
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
4.500 TL bütçem var. Minimum 2-3 yıl idare edecek mekanik, ya da manyetik %75 klavye arıyorum. Aslında Wraith'in Wraith W75 V2 klavye (manyetik Switch / he) modelini almayı düşünüyordum ama Şikayetvar da tuş basmıyor tarzı şikayetler var. Bu modeli kullanan varsa bilgilendirebilir mi?
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...