Çözüldü 4 pinli USB header ne işe yarar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tolere

Uzman
Anakart üreticisi 2 adet USB 2.0 header var yazmış. Birini AK620 kule soğutucunun ekranı için kullandım. ASUS BE6500 Wi-Fi kartı içinde USB header lazım. Onu da görseldeki 4 pinli USB header üzerine taktığımda sistem açılıyor BIOS ekranındayken tekrar kapanıyor. Söktüğüm zaman düzeliyor.

Bu portu doldurdum sorun yok. 4 pinli olan portu kullanınca sorun çıkıyor ona anlam veremedim.

Kasa ön panel USB bağlantıları için.
Ön panel pinleri ayrı hocam onları taktım.

Hocam onun için yeni konu açın konu dışı sayılır. Beni etiketleyin yardımcı olayım hemen.
Hocam konuyu zaten bunun için açtım. Başlık kafa karıştırıcı olmasın diye öyle yazdım. Açıklamada wifi kartdan bahsediyorum.

Görseldeki USB_7 portu bu iş için uygun hocam. Antenleri takıp sürücüleri kurduktan sonra kullanmanız lazım ama sorun oluşuyor. Anakart modeli nedir?

Görseldeki usb_7 portu bu iş için uygun hocam. Antenleri takıp sürücüleri kurduktan sonra kullanmanız lazım ama sorun oluşuyor. Anakart modeli nedir?

ASUS Prime B760MK-D4, PCI kart takılı. Antenler de takılı ancak kablosu boşta şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…