4. sınıfta çıkan KYK parası, kullanılmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Masquerade54
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 145
  • Etiketler Etiketler
    kyk son

Masquerade54

Başarılı
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,

4. sınıfta bana KYK çıktı 36.000 TL. Ocak ayı sonrasında belki 48.000 TL'yi bulur. Sizce bu parayı kullanmalı mıyım? 2 sene sonrasında belki de tek asgari ücret fiyatına geleceğini düşünüyorum. Bu arada 2018-2020 yılları arasında KYK kredi aldım 10.800 TL'lik. Onu da ilk senesinde ödemiştim. Fakat bu zamanda alınır mı? Değer mi diye sizlere sorayım dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstersen 4 yıllık al her türlü alınmalı. Faizsiz krediyi kim veriyor bu devirde.

İstersen 4 yıllık al her türlü alınmalı. Faizsiz krediyi kim veriyor bu devirde.
bana da kyk kredisi çıktı. Alıp almamak arasında kaldım faiz koyarlar mı diye. Geçen senelerin birinde faiz koymuşlar diye bir şey duydum güvenemedim. Öyle bir durum var mı gerçekten ?

21-23 yıllarında okurken keşke alsaydım. Şuan bir asgari ücret bile değil ödemesi. Yapılandırıp ödeyenler için bile çerez parası. Denildiği gibi faizsiz kredi gibi düşünün. Bence alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…