Bütçe
40.000-45.000 TL
@Hui

Bütçenizi 50'ye yükseltirseniz değecek modeller var, ASUS tarafında 5050'li F16 tercih edilebilir:

Biraz daha çıkarsa ve Lenovo ile bir probleminiz yoksa 5060 kartlı bir model mevcut:

Bütçe çok sınırlı ise en düşük bütçede bu var:

Son düzenleme:
@Hui
Bütçenizi 50'ye yükseltirseniz değecek modeller var, ASUS tarafında 5050'li F16 tercih edilebilir:

Biraz daha çıkarsa ve Lenovo ile bir probleminiz yoksa 5060 kartlı bir model mevcut:

Lenovo tarafında o anakart sorunu cözüldüysa alınabilir onun dışında Game Garaj 5050 modeli 45 bin fiyattayken 50 bine ASUS almaya gerek var mı sizce?

Lenovo tarafında o anakart sorunu cözüldüysa alınabilir onun dışında Game Garaj 5050 modeli 45 bin fiyattayken 50 bine ASUS almaya gerek var mı sizce?
Şimdilik şikayet söylentileri yok, Lenovo zaten bunu kendi açıkladı, cihazın iç yapısını değiştirdik diye. Aradaki fiyat farkına gelecek olursak biraz kullanıcıya kalmış, benim tercihim malzeme, gövde kalitesi ve soğutma performansından dolayı F16 olurdu. X5T alınmaz demiyorum fakat aradaki fiyat farkını ben verirdim şahsen.

Şimdilik şikayet söylentileri yok, Lenovo zaten bunu kendi açıkladı, cihazın iç yapısını değiştirdik diye. Aradaki fiyat farkına gelecek olursak biraz kullanıcıya kalmış, benim tercihim malzeme, gövde kalitesi ve soğutma performansından dolayı F16 olurdu. X5T'de alınmaz demiyorum fakat aradaki fiyat farkını ben verirdim şahsen.

Biraz tercih meselesi dediğiniz gibi ben arada 5 bin varken vermezdim 1,2 bin olsa verebilirdim ama Game Garaj'ın servis desteği bence daha iyi.
İkinci olarak eğer Lenovo sorunu düzeltiyse o kadar fiyat yükseltmişken onu alırdım.

Biraz tercih meselesi dediğiniz gibi ben arada 5 bin varken vermesdim 1,2 bin olsa verebilirdim ama Game Garaj'ın servis desteği bence daha iyi.
İkinci olarak eğer Lenovo sorunu düzeltiyse o kadar fiyat yükseltmişken onu alırdım.
50 vermişken 51-52 verip 5060'ı almak en nihayetinde daha mantıklı olurdu evet, konu sahibinin bütçe yetiyorsa alabilir.