Peder kesenin agzini acti sag olsun. Sizce S23 kullanip, batarya sorunlari yasayan birisi hangi telefona gecmeli? Butce maksimum 46 bin civari, 47 bin olmaz maalesef. Herkese onerileri icin tesekkur ederim. Butcenin tamamini kullanmak zorunda degilsiniz. Sadece S23 dengi bir kamera ve iyi bir batarya istiyorum. Samsung istemiyorum bir sure.
Peder kesenin agzini acti sag olsun. Sizce S23 kullanip, batarya sorunlari yasayan birisi hangi telefona gecmeli? Bütçe maksimum 46 bin civari, 47 bin olmaz maalesef. Herkese onerileri icin teşekkür ederim. Butcenin tamamini kullanmak zorunda degilsiniz. Sadece S23 dengi bir kamera ve iyi bir batarya istiyorum. Samsung istemiyorum bir sure.
Vivo X200 FE açık ara en iyi tercih. Kompakt, kamerası çok iyi ve bataryası tatmin edici seviyede iyi. S23'ten geçildiğinde hiç yabancılanmayacak telefon.
X200 FE'nin 6500 mAh bataryasına yalnızca 800 döngü garantisi verilmiş, resmen inci gibi bir cihazı katledecek bir detay olmuş .
Bunun dışında Oppo Reno 14 5G gözüme çarptı, ana kamera sensörü kötü ama diğer konularda fiyatına kıyasla iyi bence, en azından bataryaya 1600 döngü garantisi verilmiş ki bu değer de Samsung'lardan (2000 döngü) sonraki en yüksek değer.
X200 FE'nin 6500 mAh bataryasına yalnızca 800 döngü garantisi verilmiş, resmen inci gibi bir cihazı katledecek bir detay olmuş .
Bunun dışında Oppo Reno 14 5G gözüme çarptı, ana kamera sensörü kötü ama diğer konularda fiyatına kıyasla iyi bence, en azından bataryaya 1600 döngü garantisi verilmiş ki bu değer de Samsung'lardan (2000 döngü) sonraki en yüksek değer.