40.000 - 46.000 TL bandında telefon önerisi

Bütçe
46000
Bence o döngü sayısı yine de öyle bir cihaz için kabul edilir. Çok da takmamak lazım şahsen.

Yok kanka ya ben takılırım böyle şeylere . Siz niye ciddiye almıyorsunuz anlamadım, Allah'tan AB bu konuda yasa çıkardı da gerçekleri öğreniyoruz.

800 döngü cihazı her gün şarja taksan 2 yıldan biraz fazla bir sürede doluyor. O sırada garanti de bitmiş oluyor ve muhtemelen pil değişmesi gerekecek.

Hem ben arkası açılmış cihazlardan hemen soğuyorum. Bundan dolayı son gelişmelere göre sektörde bu konuda en fazla garanti verenler Oppo ve Samsung... Oppo önceden daha az garanti veriyordu bu konuda ama sonraları iyileştirmişler kendilerini .

Garanti bitmeden değiştirilir hocam. Pil çok maliyetli bir şey değil sonuçta.

Haklısın o konuda kanka ama ben yine de "pili değişmiş cihaz" denince soğuyorum .

Yine de tercih meselesi... Benim döngü konusundaki minimum şartım 1200 döngü .

Şahsen öylesine güzel bir cihaz için göz ardı edilir bence. Pil de orijinal ise çok sorun olmaz bence. Hatta 2.elde orijinali ile değişmişse daha iyi bana göre.
Benim 1.5 yıllık S22'nin batarya sağlığı ne durumda acaba? S22 kaç döngü biliyor musun?

Şahsen öylesine güzel bir cihaz için göz ardı edilir bence. Pil de orijinal ise çok sorun olmaz bence. Hatta 2.elde orijinali ile değişmişse daha iyi bana göre.

Türkiye'deki servislerin durumu ortada, Vivo'ya sanırım KVK bakıyordu. Benim bi' yandan demek istediğim bu döngü sayesinde servis ile olacak muhtemel diyalogunu geciktirmiş oluyorsun bir nevi .

S22 kaç döngü biliyor musun?

Onu muhtemelen kimse bilmiyor. AB bu yasanın ilanından sonraki cihazlar için bu bilgiyi kamuoyuna sunma şartı koydu, bu yasadan önce çıkan cihazların döngü garantisi anonim .

Türkiye'deki servislerin durumu ortada, Vivo'ya sanırım KVK bakıyordu. Benim bi' yandan demek istediğim bu döngü sayesinde servis ile olacak muhtemel diyalogunu geciktirmiş oluyorsun bir nevi .

Evet o konuda haklısınız. Ama öyle bir cihaz için değer bence. Çok hoşuma gidiyor şu cihaz ya.

Onu muhtemelen kimse bilmiyor. Ab bu yasanın ilanından sonraki cihazlar için bu bilgiyi kamuoyuna sunma şartı koydu, bu yasadan önce çıkan cihazların döngü garantisi anonim .

Teşekkürler hocam. Bir ara sağlığına baktırayım. Eğer 80 vs ise çok şaşırırım.

Hocam şimdi bataryası küçük olsa haklısınız ancak bu cihazı her gün şarja takmak için ortalama açık ekran süresi 8-9 saat civarı olmalı. Honor 400'üm 8-9 saat arası gidiyor 6000 ile. Bence az bile o cihaz daha da gider yazılımı iyiyse.

Yani aslında 5-6 saat giden tel 1200 ise misal veriyorum bunun 800 olması kötü değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…