40.000-50.000 TL bütçeyle mühendislik ve oyun için laptop önerisi

İlk attığınız HP Victus'a sahibim. S1011NT olan, sorunuz varsa alabilirim.

Ayrıca, şu anda bence HP Victus alınmaz. Her ne kadar kronik sorun S0 ve R0 serilerinde olsa da S1 ve R1 serisinde sensör anakarta gömülü, yani kullanımda sorun olmasa bile garanti sonrası sorun baş gösterdiğinde cihaz çöp olacaktır.

GameGaraj cihazlarda güzel, ben olsam 2. olan R9 cihazı alırım. Çekirdek olarak daha iyi, RTX5050 ile de 4060 hemen hemen aynı performansı veriyor, ancak 5050 daha güncel. Cihazlarla alakalı bir şüpheniz olmasın, forumda kullananlar var.

Hocam NVIDIA 590 güncellemeleri ile smooth Motion gelecek bu durumda 4060, 5060 performansına yaklaşamaz mı?

Son attığınız daha mantıklı duruyor.

Hocam NVIDIA 590 güncellemeleri ile smooth Motion gelecek bu durumda 4060, 5060 performansına yaklaşamaz mı?

Hocam erken konuşmak mantıksız, ben yaklaşacağını pek düşünmüyorum. Umarım yanılırım.

Son attığınız daha mantıklı duruyor.
peki kütüphane ortamında ofis modunda çalışırken bir ses sorunu yaşar mıyım bu laptopla bir de ofis modundaki şarj ömrü ne kadar bir bilginiz var mı?

Hocam erken konuşmak mantıksız, ben yaklaşacağını pek düşünmüyorum. Umarım yanılırım.

4000 serisi kartlarda fg yetersiz kalıyor diye smooth Motion çok iyi oldu nisanda aldığım 4070 laptop için gelmezse çok üzülürdüm, en azından 5000 serisi kadar olmasa da fg ve DLSS açıkken 70 80 FPS alıyorsak 100 120 arasında olur bu da çok büyük nimet.

peki kütüphane ortamında ofis modunda çalışırken bir ses sorunu yaşar mıyım bu laptopla bir de ofis modundaki şarj ömrü ne kadar bir bilginiz var mı?
Hocam bende hp omen var ofis modunda fanlar düşük çalışıyor ve ben rahatsızlık duymuyorum sıcaklıklarda bir iş yokken 40 50 arası olduğundan fan açmaya gerek duymuyorum, game garaj nasıldır bilemem ama aşağı yukarı aynı olur diye düşünüyorum. 2300 rpm beni hiç rahatsız etmiyor zaten max 4500. Çok hafif ses var aa fanı var mış dedirticek kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…