40.000-50.000 TL civarına oyun için laptop önerisi

Bütçe
40.000-50.000 TL

Dutchman373

Çalışkan
Selam arkadaşlar. Bir arkadaşım laptop almayı düşünüyor ve pek de anlamıyor, ben de kendimce yardımcı olmak istiyorum. Aranızda bu konulara hakim olanlar tavsiyede bulunabilirse çok iyi olur.
Ayrıca sistem kuracak bir alanı da yok, o yüzden laptop olmak zorunda ve taksit seçenekleri de önemli. Şimdiden teşekkürler.

40-50 bütçe biraz arada kalmış, eğer çıkamıyorsanız en azından GPU gücünden faydalanmak için en ucuz alternatif 5060'lı bu modeli tercih edebilirsiniz. RAM'in 12 olması biraz eksi fakat 16 varyasyonlar 55-56 seviyelerinden satılıyor. O yüzden ilk etapta 12 RAM ile başlayıp sonradan yükseltme düşünebilirsiniz, yükseltme için ikincil slot boşta:

Bütçeyi çıkarabilirseniz bu modeli düşünebilirsiniz:

bu model attığınıza göre nasıl?

Son düzenleme:
Fiyat/Performans olarak cazip duruyor bu modeller. Fakat ben önermiyorum. Bir sorun olduğunda kimle muhatap olacağınızı bilmiyorsunuz. Bundan ziyade bu model ekran/panel olarak, malzeme kalitesi olarak, soğutma performansı olarak zayıf bir model. Bu sebeplerden ötürü elendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…