40.000 TL bütçe ile grafik tasarım öğrencisi için laptop önerisi

Bütçe
40.000 TL

Hocam muhtemelen 4-5 saat anca gidiyordur ki zaten kablolu kullanak biraz bana ters çünkü zaten MacBook'un yararlı tarafları hafifliği, pilinden dolayı kablosuz uzun kullanım ve sessizliği ancak dediğim gibi beni en çok ön yargıda bırakan şey Apple yazılımı barındırması.

Normalde 40k bir bilgisayar için normal bir para ancak kazanması zor olduğundan fazla kararsız kalıyorum alırken pişman olmak istemiyorum bu yüzdende bir şey alırken 2-3 hafta boyunca araştırıyorum.

GameGaraj pişman etmez. Bende GameGaraj kullanıyorum özellikle soğutması çok iyi.

GameGaraj pişman etmez. Bende GameGaraj kullanıyorum özellikle soğutması çok iyi.

Peki hocam bunları herhangi bir yerde deneyimleyebiliyor muyum acaba MediaMarkt vatan veyahut da İtopya gibi.

Hiçbirinde GameGaraj yok diye biliyorum. İnternetten alman lazım. İnternetten alışveriş yapma korkun mu var?

Yok aslında her şeyi internetten alıyorumda dediğim gibi önemli olan ağırlığı ve pili aslında bunlarda iade oluyorsa internetten alsam 2 gün içinde iade de edebilirim.

Yok aslında her şeyi internetten alıyorumda dediğim gibi önemli olan ağırlığı ve pili aslında bunlarda iade oluyorsa internetten alsam 2 gün içinde iade de edebilirim.

Bende 5080 versiyonu var ona rağmen bayağı hafif. Tongfang kasa kullanıyorlar kalitesinde bir soru işaretide bırakmıyor.

İkinci el 14" M2 Pro. Retina XDR ekran lazım sana.

İkinci el 14" M.2 Pro. Retina xdr ekran lazım sana.

Aslında herkes MacBook önerdi ancak dediğim gibi hiç Apple ürünü kullanmadığımdan ve sevmediğimden Windows PC bakmıştım ancak ağırlık ve pil ömrü beni ön yargıda bırakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…