Aslında herkes MacBook önerdi ancak dediğim gibi hiç Apple ürünü kullanmadığımdan ve sevmediğimden Windows PC bakmıştım ancak ağırlık ve pil ömrü beni ön yargıda bırakıyor.
İşiniz için MacBook en iyi seçenek olur çünkü. Hiç kullanmadığınız bir ürünü nasıl sevmeyebilirsiniz? Bana kalırsa MacBook alın hem sessiz hem hafif hem de pil gücü dengeli. Yoksa Windows laptopların uçak sesine katlanmak zorunda kalırsınız
İşiniz için MacBook en iyi seçenek olur çünkü. Hiç kullanmadığınız bir ürünü nasıl sevmeyebilirsiniz? Bana kalırsa MacBook alın hem sessiz hem hafif hem de pil gücü dengeli. Yoksa Windows laptopların uçak sesine katlanmak zorunda kalırsınız
Lisede 2 sene Mac mini kullanıyorduk ve simgeler, uygulamaların tasarımları, o küçük soldaki uygalama kapatma, büyütme, küçültme simgeleri filan çok garip geliyordu. Okulda Mac'in garipliği eve geliyorum Windows'un rahatlığı filan.
Ama muhtemelen hafifliğinden ve pil ömründen dolayı MacBook'a kayıcam gibi sizce kendi bütçemde (37-40k Max değerse 45'lere kadar çıkabilirim) hangi macbooklara bakmalıyım?
Bir sorum daha var bu arada MacBook Air'ler 13.6 inç sizce bu yetersiz gelebilir mi 15 inçlere bakmalı mıyım?
60Hz de tereddüt ettiriyor ancak oyun oynamayacağım için problem olmaz muhtemelen.
Ama muhtemelen hafifliğinden ve pil ömründen dolayı MacBook'a kayıcam gibi sizce kendi bütçemde (37-40k Max değerse 45'lere kadar çıkabilirim) hangi macbooklara bakmalıyım?
Nitro 5'in termal macunu kötü çünkü değişince buz kesiyor içi. Işık sızması yaşayan çok görmedim şahsen Nitro 5'te V15 kasalı Nitro 5'lerdir onlar bunun kasası V5.
Nitro 5'in termal macunu kötü çünkü değişince buz kesiyor içi. Işık sızması yaşayan çok görmedim şahsen Nitro 5'te V15 kasalı Nitro 5'lerdir onlar bunun kasası v5.