40.000 TL bütçe ile grafik tasarım öğrencisi için laptop önerisi

Bütçe
40.000 TL
Peki hocam alınca kendim içini açıp MX4 sürsem garanti dışı kalma gibi bir durum olur mu kendim açtığım için?
Evet olur. Servise verip onların yapması lazım işlemi. Ben eskiden o hatayı yapmıştım çünkü.

Bir de dün Victus ve TUF arasındaki renl farkına bakarken dikkatimi çekti soldaki renkler beni işlerimde yanıltırmı acaba.
Bence çok bir fark yok işiniz renkle ilgilimi bilmiyorum. Canlı renkler güzel olur ama en az 300 nit alın.

Evet olur. Servise verip onların yapması lazım işlemi. Ben eskiden o hatayı yapmıştım çünkü.

Bence çok bir fark yok işiniz renkle ilgilimi bilmiyorum. Canlı renkler güzel olur ama en az 300 nit alın.

Genel olarak Adobe Photoshop'dur Illustrator'dür filan indesign gibi gibi şeyler kullanacağımdan renkler dert olur mu demiştim.

Gaming laptop almamın sebebi de sonralardanda After Effects, Premiere Pro filan kullanıp render alacağımızdan bir RTX GPU lazım olur dedim.

O zaman iyi ekranlı bir laptop lazım size. Tavsiyem 2.ele yönelin çok güzel laptoplar var 2.elde. O tür yazılımlar ağır oluyor çünkü ve sizin güçlü bir laptopa ihtiyacınız var. Mesela M4 Macbook bakabilirsiniz 2.elden.

Satınnalır almaz servise göndersem sebep yok diye değiştirmezler diye diüşünüyorum.

Bir 5-6 ay sonra yavaşladı ve fazla ısınıyor bir sorunumu var bir bakar mısınız diye yollasam herhalde temizleyip macunu değiştirirler.

Hocam MacBook almam çünkü yazılıma bana aşırı ters buyüzden Windows bakıyorum.

2. eldede taksit muhabbeti sıkıntı oluyor normalde 40-45k bandına 3 taksitle alacaktım ancak şu an bir sebepten anca 30k ya 6 taksitle alabiliyorum.

https://shbd.io/s/OPiB7fcG şu nasıldır mesela en fazla böyle bir şey alabilirim 6 taksitle koyduğu vade farkı derken en fazla bu fiyatlara çıkabiliyorum.

Son düzenleme:
Hocam çok seçenek yok zaten tüm iyi denecek modellerin GPU'su 3050. MacBook alırsanız her türlü işinizden daha iyi performans alırsınız. Genede biz önerimizi yapalım.

RAM takviyesi yaparsanız bunu öneririm ve ya aceleniz yok ise.

Bunun fiyatı 36-37.000 TL'ye düşüyor. Takip ederek bunu alabilirsiniz. Alamazsanız ilk seçeneğiniz Macbook olsun ama tavsiyem olarak. 3050'den kat ve kat iyi performans alırsınız çünkü yazılımada alışırsınız zaten kullana kullana.

ASUS TUF'lar güzel diye biliyorum bende ama 8 RAM olduğu ve benim de aciliyetim olduğu için bakmamıştım.

Çünkü bulabilirsen uygun bir şey direkt bu gece almayı düşünüyorum.

ASUS TUF'lar güzel diye biliyorum bende ama 8 RAM olduğu ve benim de aciliyetim olduğu için bakmamıştım.

Çünkü bulabilirsen uygun bir şey direkt bu gece almayı düşünüyorum.
Dediğim gibi Macbook bakın 2.elden. Sizin işinize en yatkın cihazlar Macbooklar. 2.elden temiz sorunsuz bir M4 Macbook düşürürseniz mükemmel olur bu tür laptoplardan kat ve kat iyi performans alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…