Bütçe
40.000 TL
@SHERLOCKED, İki cihazın da iyi olduğu yönleri var. Nitro 5 cihazların çok fazla varyasyonu olduğu için ikinci elde bulması çok kolay; Nitro 16 ise sıvı metal kullanıldığı için soğutması daha iyi.

@SHERLOCKED, iki cihazın da iyi olduğu yönleri var. Nitro 5 cihazların çok fazla varyasyonu olduğu için ikinci elde bulması çok kolay; Nitro 16 ise sıvı metal kullanıldığı için soğutması daha iyi.

Nitro 5'in daha iyi olduğu yönü ne? 38 Nitro 16 için iyi mi hocam? Yani bence iyi de anneme söylüyorum yok "biraz daha indir, zarar etmezler merak etme" diye sıkıştırıyor beni. Ben değerini 38 gördüğüm için pazarlık yapmak istemiyorum gerçekten sinirimi bozuyor.

@SHERLOCKED, Pazarlık yapın tabii ki. Neden yapmıyorsunuz ki? Satıcı indirebildiği kadar indirsin fiyatı. Sizin işinize gelir bu.

Nitro 5'lerin daha iyi olduğu yönünü zaten söyledim. İkinci elde çok fazla varyasyonu var. Artı olarak, cihaz segmentindeki bir çok modele göre PL1,PL2 limitlerini esnek tutuyor. Yani verdiğiniz paranın karşılığını bulabiliyorsunuz. Nitro 16'da PL1, PL2 değerleri biraz daha sıkı.

@SHERLOCKED, pazarlık yapın tabii ki. Neden yapmıyorsunuz ki? Satıcı indirebildiği kadar indirsin fiyatı. Sizin işinize gelir bu.

Nitro 5'lerin daha iyi olduğu yönünü zaten söyledim. İkinci elde çok fazla varyasyonu var. Artı olarak, cihaz segmentindeki birçok modele göre PL1, PL2 limitlerini esnek tutuyor. Yani verdiğiniz paranın karşılığını bulabiliyorsunuz. Nitro 16'da PL1, PL2 değerleri biraz daha sıkı.

42'den 38'e okey dedi adam zaten. Ben değerinden ne fazla ne de az vermek istiyorum. Anneme kalsa 30'a bulduğu ilk laptopu alır kardeşime. O da sonra sorun çıkartır.