40.000 TL bütçe ile RTX 5060 Ti bulunan hazır sistem önerisi

Bütçe
40.000 TL civarı

ExellionTR

Başarılı
Biraderin arkadaşı için RTX 5060 Ti'lı hazır bir sistem bakıyoruz. 1080p monitörde kullanılacak. Ağırlıklı olarak rekabetçi, FPS oyunları oynuyor. Uzun vade üzmeyecek RTX 5060 Ti hazır sistem önerilerinizi bekliyorum. Bu arada gaming gecesinde RTX 5060 Ti'lı sistemler indirime giriyorsa onu da bekleyebiliriz.

Şu sistemler gözüme çarptı:

Articuno | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem
Freedom | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 512 GB M.2 Tavsiye Sistem
BLADE-DUAL5060Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 5060 Ti OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi ( RAM'ler 32 GB olsa daha iyi olurdu.)

Bütçe çıkıyorsa şunu alın: https://www.incehesap.com/pch-smoki...ce=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app
Özelleştirmeler:

Favoriye aldım sağ olun hocam, yaklaşık 45k yapıyor, arkadaşa ileteyim. Ekstra ram eklemek 4.5 k civarı fiyat ekliyor. 16 GB ile bir süre idare edilebilir mi ve sizce gaming gecesinden düşebilecek bir sistemi beklemek mantıklı olur mu?

Cuma günü beklenebilir. 5060ti sistemler düşüyor.

Gaming gecesindeki sistemler özelleştirilebiliyor mu bilginiz var mı?

16GB ile bir süre idare edersiniz, imkan olduğunda aynı modülden 1 tane daha alırsınız.

Gaming Gecesi'ni tabiki takip edin.
İşbirliklerini de takip edin, arada güzel sistem çıkarabiliyorlar.

Gaming gecesindeki sistemler özelleştirilebiliyor mu bilginiz var mı?

Evet, özelleştirebiliyorsunuz.

Hocam merhabalar. gaming gecesinde Fusion Max indirime girdi ama yetişemedik maalesef, stoklar eridi. Biraderin arkadaşı da alalım gitsin beklemek istemiyorum diyor, ne dersiniz?

Sistemi kabaca şöyle bir özelleştirdim. Bu haliyle alınabilir mi?
SSD'yi, RAM'i ve kasayı aşağıdaki gibi değiştirdim. Sonradan İyi bir tane kule tipi soğutucu da alınır diye CPU soğutucuya dokunmadım.

GÜNCELLEME: Stoklar yenilendi. Bu haliyle satın aldık hocam 41k'ya geldi sistem.

Son düzenleme:
Anakart harici güzel sistem. Soğutucuyu kendiniz açıklamışsınız zaten. Hayırlı olsun.

Anakart harici güzel sistem. Soğutucuyu kendiniz açıklamışsınız zaten. Hayırlı olsun.

anakart harici güzel sistem. soğutucuyu kendiniz açıklamışsınız zaten. Hayırlı olsun.

Daha iyisi sizlerin olsun teşekkürler hocam. Hakkınızı da helal edin, her konumuzda ilgilenip destek veriyorsunuz. Sağ olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…