40.000 TL bütçe ile yurt içi Samsung S25 FE mi yurt dışı iPhone 17 mi alınmalı?

Merhaba, 41 bin TL bandında iPhone 17 kapalı kutu mevcut yurt dışı. Hepsiburada vs yerlerde ise yurt içi Samsung S25 FE 36-38 bin TL bandında. Hangisini almak daha mantıklı sizce? iPhone alırsam seneye 10k altı Xiaomi cihaz da alabilirim. İstediğim özellikler elde kaba durmasın arayüzü kasmasın ve beni rahat 5-6 sene sorunsuz götürsün.

4 ay kapalı olması çok bir sorun etmez aslında yeni telefon alırsam Xiaomi. Elimde zaten Xiaomi var onunla da idare edebilirim zaten çok dışarı çıkmıyorum evdeyim. Bir de 1-2 sene sonra iPhone 17'nin değeri düşer mi? 42.5000 TL'ye aldım diyelim 1-2 seneye 45k ya ikinci el temizini satabilir miyim?
Merhaba, 41 bin TL bandında iPhone 17 kapalı kutu mevcut yurt dışı. Hepsiburada vs. yerlerde ise yurt içi Samsung S25 FE 36-38 bin TL bandında. Hangisini almak daha mantıklı sizce? iPhone alırsam seneye 10k altı Xiaomi cihaz da alabilirim. İstediğim özellikler elde kaba durmasın, arayüzü kasmasın ve beni rahat 5-6 sene sorunsuz götürsün.

4 ay kapalı olması çok bir sorun etmez aslında yeni telefon alırsam Xiaomi. Elimde zaten Xiaomi var, onunla da idare edebilirim zaten çok dışarı çıkmıyorum, evdeyim. Bir de 1-2 sene sonra iPhone 17'nin değeri düşer mi? 42.500 TL'ye aldım diyelim, 1-2 seneye 45k'ya ikinci el temizini satabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

S25 FE'nin batarya harici sorunu yok. Bence onun yerine Nothing Phone 3 bakılır.
iPhone 17 tarafında ise elindeki Xiaomi'yi satıp ucuz, eski ve küçük iCloud destekli iPhone alıyorsun. O zaman iCloud'ları eşleştirip çağrı SMS'ler aynı anda geliyor ve yanıtlama vs. hepsini yapabiliyorsun.
Ancak o kadar üst düzey cihaza gerek yok diyorsan bu ikisine, baktın S25 FE'nin pilini, NP3'ün tasarımını sevmedin, iPhone 17'yi rahatlıkla tercih edebilirsin.

A serisi Samsung nasıl?

A serisi Samsung nasıl?

A57 bakabilirsin. İnce hafif ve üst düzey Exynos üretimli çipi bulunuyor. Gayet iyi cihaz.
Dediğim gibi daily Drive (günlük kullanıcı) isen bence A57 bakabilirsin. Seni 5 sene götürür.
Ama iyi fotoğraf/video çekeceğim, üst düzey oyun oynayacagım diyorsan o üç telefona bak.
A57'nin S25 FE ye göre eksisi kamera ve çip. Onun dısında neredeyse aynılar hatta bataryada A57 fark atar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…