40.000 TL RTX 4060 gaming laptop önerisi

Bütçe
40.000 TL
Isınma problemi özellikle oyunlarda problem çıkartmıyorsa sorun olmaz herhalde hocam. Tabii yükten bahsettiğiniz en çok nasıl zorladınız? Bu fiyat bandında da hem panel açısından olsun hem de diğer özellikler açısından daha iyisi olur mu bilemedim açıkcası. Sizin dediğiniz gibi ben de stant alırım olmadı. Şu an bunda karar kıldım gibi duruyor. Yarın sipariş vereceğim muhtemelen. Laptop soğutucu mu alınmalı yoksa stant yeterli olur mu sizce? Bunu alırken de öyle dikkat edilmesi gereken bir şey olur mu? (Kusura bakmayın çok soru soruyor olabilirim.)

Stand bir miktar etkiler sogutma performansini, iyi bir sey alabilirim dersen Flydigi-BS1 var blower fanli iyi sogutan. Stand alacaksan Tuneex baya iyi.

Estağfirullah, yardımcı olabiliyorsam ne mutlu. Yüke soktumdan kastım, test ettiğim bazı oyunlar oldu, her oyunda ayarlarım Ultra konumunda idi.

Cyberpunk 2077
Far Cry 6
Metro Exodus
CS2
GTA 5
Horizon Zero Dawn

Bu oyunları oynuyorum aktif olarak. Drop ya da performans kaybı yaşamadım. Ha, bir ara Horizon Zero Dawn'da felaket droplar yiyordum ama oyunda optimizasyon sıkıntısı var dendi, tamam dedim.

Stant konusunda ise ben 180 liraya aldım, onu kullanıyorum şu an. O da bu:

Önerir miyim, öneririm. Ucuz yollu bir şey zaten, işimi görüyor. Linki de burada:

Ama şiddetle alın diyeceğim stant @gen2 dediği gibi Tuneex. O da bütçeyi iyimser tutarsak bu olabilir:

Hocam bütçeyi 2000 TL pek aşmam pek mümkün gözükmüyor. O açıdan zor onu alabilmem, başka önereceğiniz var mı acaba? Asus'un ısınma problemleri çok sorun çıkartır mı?

Hocam bütçeyi 2000 TL pek aşmam pek mümkün gözükmüyor. O açıdan zor onu alabilmem, başka önereceğiniz var mı acaba? Asus'un ısınma problemleri çok sorun çıkartır mı?
F15 termal olarak çok sınırda kaliteli bir anakart'da yok uzun vadede sorun çıkarır tavsiye etmem pek.
Panel önemli değilse bunu alabilirsiniz işlemcisi gayet iyi.
Bütçe yoksa 4060 7735HS A15 cihazı alınabilir işlemci farkı bariz bir şekilde güçsüz ama işlemci gücü istiyorsanız panelden feragat etmeniz gerekiyor seçim sizin. Kişisel yorumum gerekirse bu kadar işlemci farkına 14700HX alırım yanyana olmadıkları sürece aşırı göze batmaz tolare edilebilir işlemci farkı sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…