Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 40.000 TL
Ben de koltuk arayışındayım 30k civarlarında. Razer Iskur V2'yı denedim, vallahi bayağı rahat geldi. Bir de MM'den ASUS Cheirot koltuğu var, onu deneyeceğim. Vatan'da dediğim Iskur V2 30k galiba webe özel akşamları. Ve aşırı konforlu. Bir de dediğim gibi diğerini deneyeceğim. Yarın söylerim hocam sana buradan. Oyuncu koltuğu takıntın yoksa Herman Miller koltuklara bak, en rahat koltuklar onlar aslında ama fiyatları tuzlu. Aeron diye bir modelleri var 40 50k arası bir şey fiyatı ama aşırı ortopedik diyordu yapay zekâ ve Ekşi'deki adamlar. Sıfır baskı yapıyormuş galiba fileli yüzeyi sayesinde. İstanbul'da yaşıyorsan gidip bakabilirsin, bende öyle bir fırsat yok, mecbur oyuncu koltuğuna bakmam lazım.
Ben de koltuk arayışındayım 30k civarlarında. Razer Iskur V2'yı denedim, vallahi bayağı rahat geldi. Bir de MM'den ASUS Cheirot koltuğu var, onu deneyeceğim. Vatan'da dediğim Iskur V2 30k galiba webe özel akşamları. Ve aşırı konforlu. Bir de dediğim gibi diğerini deneyeceğim. Yarın söylerim hocam sana buradan. Oyuncu koltuğu takıntın yoksa Herman Miller koltuklara bak, en rahat koltuklar onlar aslında ama fiyatları tuzlu. Aeron diye bir modelleri var 40 50k arası bir şey fiyatı ama aşırı ortopedik diyordu Yapay zekâ ve Ekşi'deki adamlar. Sıfır baskı yapıyormuş galiba fileli yüzeyi sayesinde. İstanbul'da yaşıyorsan gidip bakabilirsin, bende öyle bir fırsat yok, mecbur oyuncu koltuğuna bakmam lazım.
Muhtemelen bende Razer Iskur V2 kumaş olan modelini alacağım öbür koltukları hiç beğenmedim beğenmedim bu ASUS da daha çok gaming havasında bir koltuk yani rahat oturuş mantığına hiç uygun değil bence ama yanılıyor olabilirim.
Herkese Benden Çay
Uzman
Bu bütçelerde ben de bakıyorum, Hawk yeni bir model çıkarmış. İnternette pek incelemesi bulamadım.
www.hawkchair.com
Hawk Gaming Chair ION Elektrikli Siyah Çalışma ve Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair ION Elektrikli Siyah Çalışma ve Oyuncu Koltuğu
kumru
Başarılı
Merhaba, son 1,5 yıldır xDrive atak profesyonel koltuğu kullanıyordum. Kamburluk vs. başladı, sırtımı rahatsız ediyor. Koltuk değiştireceğim, bütçem 40K'ye kadar var. Önerilerinizi beklerim.
Bir arkadaşımın bel ve sırt problemleri vardı bunu kullanıyordu sizin bütçenizin çok altında ama en azından mağazaya gidip deneme imkanınız var.
MARKUS Serisi | IKEA | IKEA
IKEA'nın fonksiyonel ve güzel tasarımlı MARKUS Serisini keşfedin.
Ya aslında oyuncu koltukları gösteriş biraz. Mesela sırf Razer diye ekstra +10K +15K ekleniyor fiyata. İskur V2 fiyatını hak edecek kadar iyi mesela. Ama enki X sıradan pofuduk bir ofis koltuğuyla aynı ve sırf Razer diye 20K. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi markusa da bak ucuz yollu halledersin belki.
Muhtemelen bende Razer Iskur V2 kumaş olan modelini alacağım öbür koltukları hiç beğenmedim beğenmedim bu ASUS da daha çok gaming havasında bir koltuk yani rahat oturuş mantığına hiç uygun değil bence ama yanılıyor olabilirim.