Lessra Başarılı Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 1.032 Çözümler 1 Beğeniler 667 27 Ekim 2025 #11 LH44 dedi: 41.500TL civarına 7500F, 9060XT sistem çıkıyor. Yazdığınız sistem çöp. Genişletmek için tıkla... Çöp sistem değil abartmışsınız sadece fiyatı pahalı. O sistemi almak isteyenler var alıp da alamayan.
LH44 dedi: 41.500TL civarına 7500F, 9060XT sistem çıkıyor. Yazdığınız sistem çöp. Genişletmek için tıkla... Çöp sistem değil abartmışsınız sadece fiyatı pahalı. O sistemi almak isteyenler var alıp da alamayan.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.804 Çözümler 12 Beğeniler 7.767 Yer Aydın 27 Ekim 2025 #12 Lessra dedi: Çöp sistem değil abartmışsınız sadece fiyatı pahalı. O sistemi almak isteyenler var alıp da alamayan. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre çöp. Nasıl anladığınız size kalmış. Akif dedi: @LH44, çöp diyecek ne yaşadın ya? Çöplük bir durumu yok. Gayet güzel PC, sadece ederinden çok daha fazlasını istemiş. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre çöp. Bu kadar anlam karmaşası yaşanacağını bilsem daha açıklayıcı yazardım. "Sistem ortalama ama fiyat çok yüksek, o fiyatlarda daha kaliteli sistemler dizilir, kısacası o sistem o fiyata çöp." Oldu herhalde.
Lessra dedi: Çöp sistem değil abartmışsınız sadece fiyatı pahalı. O sistemi almak isteyenler var alıp da alamayan. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre çöp. Nasıl anladığınız size kalmış. Akif dedi: @LH44, çöp diyecek ne yaşadın ya? Çöplük bir durumu yok. Gayet güzel PC, sadece ederinden çok daha fazlasını istemiş. Genişletmek için tıkla... Fiyatına göre çöp. Bu kadar anlam karmaşası yaşanacağını bilsem daha açıklayıcı yazardım. "Sistem ortalama ama fiyat çok yüksek, o fiyatlarda daha kaliteli sistemler dizilir, kısacası o sistem o fiyata çöp." Oldu herhalde.
Lorien Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 5.506 Çözümler 2 Beğeniler 4.786 Yer Kaer Morhen 27 Ekim 2025 #13 LH44 dedi: Fiyatına göre çöp. Nasıl anladığınız size kalmış. Fiyatına göre çöp. Bu kadar anlam karmaşası yaşanacağını bilsem daha açıklayıcı yazardım. "Sistem ortalama ama fiyat çok yüksek, o fiyatlarda daha kaliteli sistemler dizili, kısacası o sistem o fiyata çöp." Oldu herhalde. Genişletmek için tıkla... Yani ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatmak bu olsa gerek.
LH44 dedi: Fiyatına göre çöp. Nasıl anladığınız size kalmış. Fiyatına göre çöp. Bu kadar anlam karmaşası yaşanacağını bilsem daha açıklayıcı yazardım. "Sistem ortalama ama fiyat çok yüksek, o fiyatlarda daha kaliteli sistemler dizili, kısacası o sistem o fiyata çöp." Oldu herhalde. Genişletmek için tıkla... Yani ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatmak bu olsa gerek.
Serkan1562 Uzman Katılım 2 Ocak 2025 Mesajlar 113 Çözümler 1 Beğeniler 55 27 Ekim 2025 #14 Aynı sistemi 21 bine satıyorum ilgileniyorsanız