40.000 TL'ye kadar telefon önerisi

Bütçe
40.000 TL
@yiitbeys
Face ID ve True Tone'un çalışıp çalışmaması. (iPhone 15 daha yeni bir telefon olduğu için Face ID'si ve True Tone'u çalışmayan bir iPhone 15 bulabileceğiniz sanmam ancak yine de dikkat edin.)
Pil sağlığı çok düşük olmasın. %90-%95 ve üzeri iyidir.
Dış kasasında yamukluk, çizik, göçük falan var mı diye bakın.
Bunlara bakmanız yeter. Yine de ben telefonuma ekspert yapmak istiyorum derseniz FPPRO'ya gönderebilirsiniz.

Yüksek fiyatı kadar dolu donanımla gelmiyorlar, S24 8/256 yapıştır 5 sene gider.

Durun hocam ya, konu sahibini zar zor ikna ettim zaten İsteklerine göre iPhone daha iyi bir tercih, MacBook alacak ise iPhone'dan başka yolu yok gibi bir şey zaten.

Tamamdır teşekkür ederim argüman ve bilgilerin için aklımda daha da netleşti.

Tamamdır teşekkür ederim argüman ve bilgilerin için aklımda daha da netleşti.

Rica ederim hocam, sizin adınıza hayırlısı olsun şimdiden. Her türlü sorunuzu görmeme ihtimalime karşı etiketleyip sorabilirsiniz, ister bu konunun altında, ister başka bir konu açarak.

İleride yazılım düşünüyorum bu yüzden MacBook alacağım iPhone daha uyumlu olduğu için bu sistemde de yararlanmak istiyorum.
15 bakabilirsin o zaman, uzun ömürlü cihaz olur ama fiyatı malum.
Dâhâ ucuza iPhone 13 de iş görür.

Durun hocam ya, konu sahibini zar zor ikna ettim zaten İsteklerine göre iPhone daha iyi bir tercih, MacBook alacak ise iPhone'dan başka yolu yok gibi bir şey zaten.
Apple cihazlara karşı değilim de fiyatları çok absürt.
Vergilendirme sistemi alo diyip, fotoğraf çekip, oyun oynadığın cihaza 50 bin istiyor, aynı paralara 4070 kartlı Lenova - Acer Laptoplar da var.

S24 Plus alın ve keyfinize bakın bence. Tam da bütçenize uygun.

@EsatKa, merhaba uzun uğraşlar sonucunda aldım iPhone 15'i acaba yapmam gereken bir ön ayar ya da kamera ayarı var mıdır acaba?

@EsatKa, merhaba uzun uğraşlar sonucunda aldım iPhone 15'i acaba yapmam gereken bir ön ayar ya da kamera ayarı var mıdır acaba?

Merhaba, ilk öncelikle hayırlı olsun

Aslında yapmanız gereken pek bir ayar yok, zaten zamanla öğreneceksiniz. Kamera kısmı tamamen sizin tercihlerinize bağlı. İsterseniz biraz kurcalayabilirsiniz ancak zaten pek detay ayar yok. Ben yine de müsait olduğum zaman birkaç rehber hazırlarım bu konuyla ilgili.

Tamamdır çok teşekkürler şimdiden takipteyim bekliyorum.

Samsung s24 plus İphone 13 hangisini seversen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…