40.000 TL'ye laptop önerisi

ZEROX

Başarılı
1 haftadır laptop arıyorum. HP Victus’ta hall sensörü sorunları var; Lenovo LOQ’larda anakart yanıyor; MSI’da ise ekran kartı watt’ı düşük diyorlar. Ne alacağımı şaşırdım, artık kafam çok karışık. Gündelik kullanımda sessiz olan, ekran kartı watt’ı düşük olmayan bir oyuncu laptopu arıyorum. Üniversite için alıyorum; arada oyun da oynarım. Önerilerinizi bekliyorum.

Daha önce başka bir konuda yazdığım mesaja bir bakın derim.

Tek tek sorularınızı cevaplayayım.
1- Lenovo LOQ modelde kronik değil ancak görenler var.
2- 40k bütçede sorunsuz 1TB cihaz bulmak zor. Bütçe biraz daha artarsa veya indirim dönemi denk gelirse ancak o şekilde alınabilir.
3- HP 15 modelleri ısınma sorunlu, ısınma yüzünden kasa çatlıyor.

2 sorum daha olacak. 1920x1200 çözünürlükte yani asus tufta youtube da video izlerken yukarıda ve aşağıda siyah barlar oluşuyor mu? Birde şu model iyi midir bütçeyi zorlamam gerek ama https://www.teknosa.com/msi-katana-...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.25.2

Rezalet bir model hocam. Isınma sorunlu bir kasa, soğutması yetersiz geliyor. Bir de yanlış hatırlamıyorsam ışık sızması yapıyordu, yanlışta olabilir.
Hocam attığınız cihaz 44K 1K daha çıkarsanız 4060 model laptop alırsınız zaten. Depolamaya çok takılmayın, daha sonradan yükseltme yapmak mümkün. Ancak donanım olarak yükseltme yapmanız pek mümkün değil.

Hocam peki 44K bandında 1TB bir model önerir misiniz? Şu an yükseltme şansım yok açıkçası 44K'lık laptop da alırsam SSD alamam ve üniversiteye gideceğim için şu anlık 1TB lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…