40.000 TL'ye oyun ve okul için laptop önerisi

Bütçe
40.000 TL

sekatsu

Uzman
30-40 bin TL arası, oyun ve okul için kullanılacak bir laptop arıyorum. Düz oyun laptopu olsa da sorun olmaz. Ama Ryzen olsa iyi olur, batarya ömrü konusunda daha iyi diye duymuştum. Eğer çok iyi bir fırsat vs. yok ise bütçenin üstüne çıkamam. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlarımın cihazlarından deneyimlediğim kadarıyla Intel'e karşı biraz önyargılıyım açıkçası. Eğer mümkün ise Ryzen tercih etmek istiyorum. Tabii sorunsuz ise alınır ama.

Arkadaşlarımın cihazlarından deneyimlediğim kadarıyla Intel'e karşı biraz önyargılıyım açıkçası. Eğer mümkün ise Ryzen tercih etmek istiyorum. Tabii sorunsuz ise alınır ama.
Sorunsuz ve iyi bir model kuşkusuz tercih edebilirsiniz. Pil ömrüde kötü değil. AMD işlemcili bir model alsanız tabi daha iyi olur ama bütçenize bir tek A15'in 7535HS'li modeli uyuyor oda 12450H rakibi bir işlemci yani mantıklı bir seçim olmaz.

Anlıyorum. Bunlarda SSD değiştirilebiliyor mu? Büyük ihtimalle yükseltirim gelecekte eğer bu modeli alırsam.

Anlıyorum. Bunlarda SSD değiştirilebiliyor mu? Büyük ihtimalle yükseltirim gelecekte eğer bu modeli alırsam.
Üründe çift ssd slotu var ekleme yapabilirsiniz. Ayrıca yeni bir ssd alacağınız zaman konu açıp etiketlemeyi unutmayın hocam her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Üründe çift SSD slotu var ekleme yapabilirsiniz. Ayrıca yeni bir SSD alacağınız zaman konu açıp etiketlemeyi unutmayın hocam her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

1 hafta kadar bir süre içinde başka bir öneri vb. olmazsa bunu alacağım yüksek ihtimalle, teşekkürler. Konu açacak olursam da etiketlerim, onun için de sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…