Detaylar
Kim cevapladı?CanPatrioTic
Yetkin
İlla iPhone olsun iPhone bağımlısıyım değilim diyorsan iki telefon ile gezeceğine HONOR 400 PRO al daha iyi kafan rahat olur ve daha işlevsel. Ben şahsen o paraya o telefonu almazdım.Yurt dışı iPhone 14 Pro Max buldum, tanıdıktan. Yurt dışı kayıtlı ama Ocak'tan sonra yılı doluyormuş. Almak mantıklı mı sizce? İki ay ikinci bir cihazla gezilir mi sizce?
Cihaz Türkiyeye kayıtlı mı, yani dolacak dediğiniz süre 3 yıllık süre mi? Yoksa BTK’nın sunduğu 8 aylık süreden mi söz ediyorsunuz? Eğer 8 aylık süreyse kesinlikle almayın çünkü; Aynı fiyata zaten kapalı 16 Pro, 16 Pro Max’ler satılıyor. Onlarıda 8 ay kullanabiliyorsunuz. Net tavsiyem kesinlikle YD almamanız. 2 telefon çile oluyor. Alabileceğiniz bütçenize göre en iyi iphone modelini bulalım TR kayıtlı alın, ileride yükseltirken 2 üst modele geçersiniz. YD zarar ziyan.Yurt dışı iPhone 14 Pro Max buldum, tanıdıktan. Yurt dışı kayıtlı ama Ocak'tan sonra yılı doluyormuş. Almak mantıklı mı sizce? İki ay ikinci bir cihazla gezilir mi sizce?
- Makaleler
- 4
Yurtdışı herhangi bir iPhone almak mantıklı değil.
moneymoon
Yetkin
Evet alınır anladığım kadarıyla cihaz yurt dışından getirilip kaydı yapılmış ancak 3. yılının dolmasına daha var yani başkasının sim kartı ile çalışmaz süresi dolana kadar, size önerim alıp şuan YD cihaz kullananlar gibi çift telefon yapmanız olur çünkü 40K kayıtlı bir iPhone 14 Pro Max için makul bir fiyat.
- Makaleler
- 43
40K iPhone 14 Pro için çok fazla, o paralara iPhone 16 Pro'lar falan bulunuyor. Yurt dışı iPhone 14 Pro'nun ederi en fazla 20K falan. Almayın.