• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

40-50 bin dizüstü bilgisayar tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Destek Ekibi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 301
Haklı bir yorum katılıyorum geneli böyle sadece ikisi de servis olarak iyi değil buna göre model seçmek mantıklı değil dedim Türkiye'nin geneli böyle bana kalırsa.

Üzücü; dünya kadar para ver, adam gibi hizmet alamama, dahası olarak da seni insan yerine koymasınlar.
Game Garaj bu konuda iyi şu an servis olarak. Bugün soru sormak için aradım, temsilci gayet ilgili ve bilgi sahibiydi mesela cihaz hakkında.
Şikayetvar'da genel olarak çözüm işaretlenmiş, örnekti bu arada. Acer ve ASUS servis değişti, Teknoser iyi mi bilmiyorum ama BDH gerçekten kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Değistiyse belki iyileşmiş olabilir ve dediğimiz gibi Game Garaj'ı bu konuda beğeniyorum.

ASUS'un servisinde gelişme var mı ki?

BDH Bilişimden iyi olduğuna eminim. BDH Bilişim ile birebir problem yaşadığım için önermiyorum.

ASUS kullanıcısı olarak berbat diyorum. Lenovo modelleri değerlendirilebilir sırf ondan fiyat farkı ödemezdim şahsen.

Şahsen ödemezdiniz. Ödemek için o kadar fazla sebep var ki. Performansı, Kasa kalitesi, Build kalitesi, Soğutması diye gider bu.

Servis için ödemem dedim yazım bu yönde diğer şeylerle alakalı bir cümlem zaten olmadı.

Bende asusunkiyle yaşadım hocam. Pek bir farkları yok ben demiyorum bdh bilişim iyidir ama bence öneride servisler yokmuş gibi davranın çünkü gerçekten ASUS'da berbat.

@TANTUNICIK, bende şunu anlatmaya çalışıyorum, servis dışında o farkı ödemek için gerekli şartlar sağlanıyor. Önerilere kesinlikle eklenmeli F16.

@shiedae3, ASUS'un servisiyle sorun yaşayanları bende duydum o yüzden dediğiniz gibi yabana atılamaz. Garanti servislerini işin içine katmadan konuştuğumuz zaman da Asus TUF F16 yine daha baskın bir model.

Alsi yönde bir cümlem olmadi yapi kalitesi ve soğutma olarak ASUS'un çok daha iyi olduğunu biliyorum A16 modeli bile attım ondan dolayı yani size karşı geldiğim herhangi bir konu yok.

Aynen öyle ASUS TUF'ı aldıran şey ürünün kalitesi. Burada kimse bunu tartışamaz. Servis konusunda bence kimse servisten bahsetmesin Game Garaj dışında bir tane normal servis duymadım ben.

Değişti, servis SMS info idi sanırım eskisi, şu an teknoser. Belki olumlu yönde etkisi olur.

Yok o da benzer şekilde kötü. Hatta eskiden kargo ücreti ödemiyorduk göndermek için şimdi ise ödüyoruz teknoserde.
Durum daha vahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…