40 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
40 bin TL

06ANGARA

Uzman
İyi akşamlar arkadaşlar. Bütçem 40 bin TL. Birkaç model inceledim ancak hangisini alacağıma karar veremedim. Bilgisayarı genellikle oyun oynamak için kullanacağım, bunun dışında SolidWorks ve AutoCAD gibi programlarla da çalışıyorum. İncelediğim modeller:

Lenovo LOQ

MSI Cyborg

ASUS TUF

Acer Nitro

Genellikle i7 veya i5 işlemci, RTX 4050 ekran kartı ve 16 GB RAM donanımına sahip modelleri düşündüm. Bu donanım sizce 4-5 yıl boyunca yeterli olur mu? Ayrıca hangi model daha az ısınıyor, bu konuda da bilgi almak istiyorum. Önerileriniz neler

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo LOQ, MSI Cyborg serileri alınmaz. İncelediğiniz modellerin linklerini atsaydınız daha iyi olurdu.

ASUS TUF ve Acer Nitro cihazlarda bazı serileri diğerlerine göre çok daha iyi. Mesela Acer Nitro 16, Nitro 5'e göre çok üstün soğutmaya sahip. ASUS TUF F16, hem F15 hem de A15 serisine göre çok daha iyi. Bütçenizdeki en iyi seçenek ASUS TUF F16.

Önereceğim model:

Bu bütçe de GIGABYTE AERO 14 önerirdim de, OLED ekranlı, 2.8K çözünürlük, i7-13620H işlemci, NVIDIA Studio, 4050 ne varsa var ama tek sıkıntısı 4050 50W.

Anakart kronik problemi olan Lenovo, soğutma performansı berbat olan Acer ve bu parayla 4050 alınırken 3050 alınmaz.

Konudan bağımsız hafif oyunlar ve gündelik işler için Acer Nitro V15 tercih edilmesinde sıkıntı olur mu?
Soğutma harici başka problemi var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…