Dzeko Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.105 Makaleler 6 Çözümler 12 Beğeniler 1.378 Yer İstanbul 16 Mart 2025 #11 11847 dedi: Çok teşekkür ederim hocam maalesef diğeri indirimde değil 2. oyundan başlayacağız o açıdan, karakterleri de tatlı Cloud Strife ve diğerleri. Aldım hocam hadi hayırlı uğurlu olsun @Dzeko Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Umarım seversiniz.
11847 dedi: Çok teşekkür ederim hocam maalesef diğeri indirimde değil 2. oyundan başlayacağız o açıdan, karakterleri de tatlı Cloud Strife ve diğerleri. Aldım hocam hadi hayırlı uğurlu olsun @Dzeko Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Umarım seversiniz.
KS KS 1 11847 Becerikli Katılım 25 Ekim 2024 Mesajlar 97 Beğeniler 194 16 Mart 2025 #12 Dzeko dedi: Hayırlı olsun hocam. Umarım seversiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam cansınız . @Dzeko Ben bir PC'ye format atayım hocam oyunun korsanından virüs falan gelmiştir şimdi.
Dzeko dedi: Hayırlı olsun hocam. Umarım seversiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam cansınız . @Dzeko Ben bir PC'ye format atayım hocam oyunun korsanından virüs falan gelmiştir şimdi.