Unuttum hocam sizin Kıbrıs'lı olduğunuzu vallahi. İşte hem ana hem de yavru vatanın altyapıları maksimum böyle ne yazık ki.

Ana vatan iyi ya, orada 1000 Mbps internetim var.

Kuzeyde de aslında 100 ve 500 arası seçebiliyordum fiber denk getirdim ama inanılmaz pahalı.

Muratabigf 8000 lira ödüyordu hatırladığım kadarıyla "ortalama" bir internet için. Yayınlarda da problem yaşıyordu.

100 veya 250 Mbps kullanıyor olabilir, sormak lazım benim de fikre ihtiyacım var :D

Kıbrıs'ta görmüştüm bu tür paketleri sanırım bir sağlayıcının sitesinde. Bitrate düşürmeyi deneyebilirsiniz.
Broadmax kullanıyorum. Tüm site Broadmax kullanmak zorunda olmasaydı kesinlikle farklı bir sağlayıcıya geçerdim ama yapacak bir şey yok. Discord üzerinden bitrate ayarını nereden düşürebilirim?

Deneyin ona göre bakalım.
Şöyle vereyim. Teşekkürler.

1778244567740.webp

Hocam doğru da internetimiz hem pahalı hem de yavaş birçok ülkeye kıyasla. Bir aralar TurkNet çok moda idi ama o da bayağı pahalılaşmış.

TurkNet ucuz ya :D şimdi öğrenmek için aradım fiyatları 100 Mbps 17.000 TL olarak gözüküyor.

50'ye 15'de 5.000 TL...

Şöyle vereyim. Teşekkürler.

1778244567740.webp

TurkNet ucuz ya :D şimdi öğrenmek için aradım fiyatları 100 Mbps 17.000 TL olarak gözüküyor.

50'ye 15'te 5.000 TL...

Birkaç ay önce tek seferde 20-30 bin liralık bir zam yaptılar, gerçekten korkunç. Türk Telekom son zamanlarda yavaş yavaş Kuzey Kıbrıs’a geliyordu; bakalım süreç nasıl ilerleyecek.

Son düzenleme: