Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 800 TL
İstemeye istemeye de olsa: https://www.hepsiburada.com/jbl-go-...pey&adj_t=1f4imnxj_1fnj6c85&adj_campaign=epey
Uzun süre kullandım, durduğu yerde müziği son ses açtığın zaman cızırtı yapıyor kısık seste zaten bir şey duyamıyorsun. Ayrıca sarjı inanılmaz çabuk bitiyor. Genellikle alınması tercih edilmeyen ürün, hatta öylesine bile şu an rafta duruyor. Arkadaşın bunu alıp da parası çöpe gitmesin yani. Onun dışında hoparlör fiyatları almış başını gitmiş, bu fiyata zaten doğru düzgün bir ürün yok.
Arkadaşlar 400 ila 800 TL bandında F/P bir hoparlör arıyorum RGB olması önemli değil yeter ki iyi olsun benim için yeterli.
Ayrıca bu fiyat bandında düzgün bir model bulamazsın onu baştan söyleyelim. Biraz bütçenizi arttırmanız gerekiyor. Attığım linkten tüm hoparlörlere göz atabilirsin;
Hoparlör Fiyatları | Ses Bombası & Speaker Çeşitleri 2026
Bir ürün var onu da bir incele istersen bu ürünüde kullandım, ses kalitesi güzel tatmin ediyor. QCY kullanmıştım. Onun dışında dediğim gibi bu fiyat bandında çok iyi markalarda ürün bulamazsın ne yazık ki.
Qcy Sp2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Punch Bass - 17 Saat Dinleme Rgb Işık Ip67 Tf Kart Girişli - Fiyatı, Yorumları
Sp2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Punch Bass - 17 Saat Dinleme Rgb Işık Ip67 Tf Kart Girişli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol