400 TL FPS mouse pad önerisi

Bütçe
400 TL

dexoniton22

Uzman
Son düzenleme:
Uzun süre Porge, Xrades ve Klasse Pro deneyimlemiş birisi olarak şu an Xrades kullanıyorum. Kalite olarak aralarında bir fark hissetmedim. Deneyimlerime göre Porge ve Xrades, Klasse Pro'ya göre biraz daha Speed kalıyor. Hybrid, Control ve Speed terimlerini kısaca açıklamak gerekirse Control, adı üstünde farenin yüzeyde daha yavaş kaymasını sağlayarak daha kontrol edilebir olmasıdır. Speed, farenin yüzeyde daha hızlı kaymasını sağlar. Ancak fare, mouse pad üzerinde çok kaygan olduğu için başlarda alışması zor olabiliyor. Hybrid ise ikisinın ortası diyebiliriz. Tabii hybrid sadece ortası olması demek değil. Örneğin Xrades, Porge ve Klasse Pro %70 Speed, %30 Control olan hybrid mousepadler. Linkini atmış olduğunuz xrades mouse pad ile rahatça FPS oyunları oynayabilirsiniz. Ben CS:GO'da bu mouse pad ile Global Elite olmuştum.

Sizin almak istediğiniz mouse pad Control bir mouse pad. Birkaç soru sormak istiyorum, oyunlarda düşük hassasiyet mi kullanırsınız? Kayganlık sizin için önemli mi?

Güvenilir bir marka ve not düştükleri gibi hybrid ise bu fiyata satılan 90x40 mousepadlerden daha iyi olacaktır. Hem yüzeyin genişliği fareyi daha rahat hareket ettirmenizi de sağlayacak.

Ben KlasseGear şu modelini kullanıyorum. Elbette bütçenizi aşıyor, önermek için atmadım.

Bu ürün de attığınız ürün belirttikleri oran doğruysa benzer yüzeydeler. İki ürün de %50 speed %50 control belki kalite farkı vardır. Neyse bu ürüne yakın fiyata satılan 90x40 mousepadlerin yüzeyinde farenin daha zor kaydığını belirteyim. Elimde KlasseGear PRO ve aşağıdaki bağlantıda attığım hybrid ürünü var.

Şu an test ettim. Ben 1800 DPI kullanıyorum. Fare seçeneklerinde hız 4. ayarda(varsayılan orta 5 olması lazım) ve oyunlarda da fare hızını düşürüyorum. Hybrid olanda farem daha iyi hareket ediyor. Ben 90x40 speed olduklarını düşünmüyorum. Tamamen speed(1000 ₺ üstü satılan) mousepadleri denemedim. Ama videolardaki kayma testlerindekinden elbette düşük olacaktır. Ama Hybrid yüzeyden bile yavaş bu mousepadler. Yani %70 speed %30 control olduklarını da düşünmüyorum. Böyle olmadığından da bence yüzeyleri belirtmiyorlar. Farklı bir yapısı var diyerek bu düşüncelerimi noktalayayım.

Speed olarak ise bütçeyi artırabilirsiniz en uyguna şu ürün var. Tasarımı da benzer.

Veya bazı tasarımlarında 599 ₺ olanlar var. Tabii yine belirttikleri %80 speed %20 control doğruysa bakılabilir.

Veya KlasseGear'ın şu Speed yüzey şu ürünü var. Yine bütçenizi aşıyor, ama peşin fiyatına taksit imkanı var.

Yani bütçe yükselmiyorsa her türlü belirttiğiniz ürünü almanızı öneririm. Daha sonrasında deneyimlerinizi de yazarsanız güzel olur. Bence control olayına da alışılır. Bahsettiğim gibi ben önce düz bir Black Deer mousepad(berbattı), sonra KlasseGear PRO ve en sonunda KlasseGear'ın hybrid modeline geçtim. Bütçem 400 ₺ olsa kesinlikle geniş(90x40) mousepadlerden uzak dururdum. O yüzden bu bütçede bence XRades şans verin.

Son düzenleme:

800DPI 0.34 sens oynuyorum, hızlı dönüşler sağlayabilmek için kayganlık elbette biraz önemli.

Üst mesajı çok düzenledim. Gözünüzden kaçmaması için hatırlatayım.

Ayrıca KlasseGear Outlet ürünleri var. Ufak baskı hataları rahatsız etmiyorsa %90 speed yüzeyi olan şu ürünlere de bakılabilir.

Bağlantıdaki ürünün baskı hatalarından dolayı fiyatı kırpılmış versiyonları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…