Bana kalırsa RGB'yi boş verin düz klasse alıp geçin çünkü kaliteli ve RGB bir şey bulmak isterseniz fiyatlar ciddi manada absürtleşebiliyor. Bir ışık için gerek var mı bilmiyorum, tabii ki tercih meselesi ama.
Bu tür ucuz RGB mousepadlerin kenarları bileğe değer, rahatsız eder. İnanın yüzlercesi geldi önüme. Gereksiz bir zevk. Masanızın etrafına led çekin kalan paraya daha iyi .
Bu tür ucuz RGB mousepadlerin kenarları bileğe değer, rahatsız eder. İnanın yüzlercesi geldi önüme. Gereksiz bir zevk. Masanızın etrafına LED çekin kalan paraya daha iyi .
Ya çok etki eder mi? Mesela Wraith esportta cam mousepadler filan var 1K civarı. Çıkabilirsem onları da düşündüm, ciddi fark olur mu yoksa gereksiz mi?
Ya çok etki eder mi? Mesela Wraith esportta cam mousepadler filan var 1K civarı. Çıkabilirsem onları da düşündüm, ciddi fark olur mu yoksa gereksiz mi?
Cam mousepadi ben tavsiye etmiyorum. Speed olarak geçiyor. Profesyonel olarak apex,call of duty tarzı oyunlar oynamıyorsanız cam mousepade gerek yok hocam. Rgbsiz olarak da klassenin renkli modellerini öneririm güzel duruyorlar .