400 TL Mouse pad önerisi

Bütçe
400

Ya fiyatta çalışırım çıkmaya bilmiyorum hoşuma gitti belki hevestir ama almışken alıyım diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya fiyatta çalışırım çıkmaya bilmiyorum hoşuma gitti belki hevestir ama almışken alıyım diyorum.
Bu tür ucuz RGB mousepadlerin kenarları bileğe değer, rahatsız eder. İnanın yüzlercesi geldi önüme. Gereksiz bir zevk. Masanızın etrafına led çekin kalan paraya daha iyi .

Bu tür ucuz RGB mousepadlerin kenarları bileğe değer, rahatsız eder. İnanın yüzlercesi geldi önüme. Gereksiz bir zevk. Masanızın etrafına LED çekin kalan paraya daha iyi .

Vallahi bakacağım hocam aklımda tam oturmuyor.

Ya çok etki eder mi? Mesela Wraith esportta cam mousepadler filan var 1K civarı. Çıkabilirsem onları da düşündüm, ciddi fark olur mu yoksa gereksiz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi bakacağım hocam aklımda tam oturmuyor.

Ya çok etki eder mi? Mesela Wraith esportta cam mousepadler filan var 1K civarı. Çıkabilirsem onları da düşündüm, ciddi fark olur mu yoksa gereksiz mi?
Cam mousepadi ben tavsiye etmiyorum. Speed olarak geçiyor. Profesyonel olarak apex,call of duty tarzı oyunlar oynamıyorsanız cam mousepade gerek yok hocam. Rgbsiz olarak da klassenin renkli modellerini öneririm güzel duruyorlar .

Amazonda da baya modelleri mevcut.

@Deniz d düz Klasse al hocam bu bütçelerde. RGB padler kötü bu bütçede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…