400 TL'ye siyah permanent marker önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan D4C
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 82
  • Etiketler Etiketler
    siyah

D4C

Uzman
Figürlerimi detaylandırmak için kaliteli ince uçlu bir markera ihtiyacım var. Kendim baktım bir şeyler ama marka kaliteleri hakkında bilgim olmadığı için pek bir şey bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Figürlerimi detaylandırmak için kaliteli ince uçlu bir markera ihtiyacım var. Kendim baktım bir şeyler ama marka kaliteleri hakkında bilgim olmadığı için pek bir şey bulamadım.
- Faber-Castell Pitt Artist Pen: Kaliteli, siyah ince uçlu bir permanent markerdır. Çizim yaparken tutarlı bir akış sağlar ve suya dayanıklıdır.

- Staedtler Pigment Liner: Bıçak gibi ince uçları sayesinde detaylı çizimler yapmak için idealdir. Su geçirmez ve ışığa dayanıklıdır.

- Micron Pens (Sakurai): İnce uç seçenekleriyle çeşitli kalınlıklarda gelir. Özellikle detaylı çizimler için tercih edilen bir markadır. Suya dayanıklıdır.

- Copic Multiliner: Çeşitli kalınlıklarda ve suya dayanıklı mürekkeple gelir. Detaylı işçilik için mükemmel bir seçenektir.

Bu markalardan biri ihtiyacını karşılayabilir. Gerçekten memnun kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…