Bütçe
400-500 TL
Attiginin 128'ligini kullaniyorum. Memnunum. Elimdeki Kingston'dan daha iyi hatta.
128'liğin fiyatına çıkabilirim. O zaman onu alayım. Bir sorum daha var, elimde hi-level marka dandik bi usb daha var format usbsi olarak kullanıyorum. Sizce bu Kioxia'yı ventoylayıp hem format hem de depolama olarak kullansam olur mu?

Şu güzel 100 MB kadar çıkabilir, ben de var

128'liğin fiyatına çıkabilirim. O zaman onu alayım. Bir sorum daha var, elimde hi-level marka dandik bi usb daha var format usbsi olarak kullanıyorum. Sizce bu Kioxia'yı ventoylayıp hem format hem de depolama olarak kullansam olur mu?
Evet, olur. Hatta sana tavsiyem, tek ISO yazacaksan USB'yi disk yöneticisinden böl. 8 GB kadar bir alanı ISO'yu oraya yaz, diğer alanı da keyfine bağlı kullan.

Simdi baktim da bu senin attigin 2.0. Bunu al bence. 3.2 USB aktarim hizi. Hem daha ucuz.

Bence hem format hem de depolama alani olarak kullanabilirsin.

Bunun yazma hızı rezalet diye biliyorum , 15-20MB arası.
Eger format vb. gibi islerde kullanilacaksa sorun olmaz ama depolama alani olarak kullanmak icin senin attigin daha iyi.

Bence en iyisi bu butcede sorun olmayacaksa.