4060 Ti için işlemci önerisi

4800 Mhz olduğu için öyle demiş. DDR 5 sistemlerde alınan RAM’ler ortalama 5600 6000 Mhz aralığında. Ne kadara alıyorsun o Kingston RAM’leri link atabilir misin?
Ya ben direkt DDR5 sistem dizmekten vazgeçtim ya. Düşündüm de alt tarafı 1080p Ultra ve 60 FPS oynuyacağım. Ryzen 5 5600 yeter herhalde mevcut sistem için.

Ya ben direkt DDR5 sistem dizmekten vazgeçtim ya. Düşündüm de alt tarafı 1080p Ultra ve 60 FPS oynuyacağım. Ryzen 5 5600 yeter herhalde mevcut sistem için.
60 FPS niye oynuyorsun dostum onu anlamadım.

AMD parasına göre Intel'den iyi sanki ya.
AMD fiyatını hak ediyor işlemcilerde, oyun için alınacaksa fiyat performans dengesi yerinde.
Render işiyle uğraşanlar tepe model Intel alıyor yüksek frekansta çalışabildiğinden ötürü.

AMD fiyatını hak ediyor işlemcilerde, oyun için alınacaksa fiyat performans dengesi yerinde.
Render işiyle uğraşanlar tepe model Intel alıyor yüksek frekansta çalışabildiğinden ötürü.
Render'ı Nvidia 4060 Ti yapmaz mı? Bildiğim kadarıyla CPU'dan render almak hata sayılacak türden bir şey. Hata vermez ama GPU performansı varken, CPU tercih edilmemeli diye biliyorum.

Nvdia'da CUDA falan var, render için daha iyi diyorlar. Tabi ben bir video editoru yada 3D modellemeci değilim. Sadece böyle bir iş olursa Nvidia 4060 Ti, amatör çaplardaki yapacağım işler için çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…