4060 Ti için R5 5600 mü i5 12400F mi?

LGA 1700 sokete yeni işlemci çıkacak mı çıkmayacak. Bir sokete güncelleme gelmiyorsa ona yaşıyor mu denir ölür mü denir?

5800X3D'den daha güçlü işlemci AM4 sokete işlemci çıkmayacak. Bu soket yaşıyor mu sizce? Intel'de en azından 14700k gibi işlemcileri takar kullanır. 5800X3D 1080p de 4070 Ti süper ile sınırlıyken, 14700k 4090 bile besler.

Sonuç olarak ikisi de ölü. Hangisinin üst seviye işlemcileri daha güçlü tartışması yapmaya gerek yok. Belki bundan sonra direkt AM5'e geçecek. Bilemeyiz ki.

Intel'in 13. ve 14. nesil işlemcileri problemli. Problemli olduğu bilinen bir seriyi konu sahibine önermek ne kadar mantıklı? Performans konusunda Intel'in LGA 1700 işlemcileri daha iyi olabilir, buna yorum yapamam. Ama Intel demek risk demek.

Sonuç olarak ikisi de ölü. Hangisinin üst seviye işlemcileri daha güçlü tartışması yapmaya gerek yok. Belki bundan sonra direkt AM5'e geçecek. Bilemeyiz ki.

Doğru buna katılıyorum. LGA1700 kadar AM4'te ölü onu belirtmek için söyledim.

Intel mecbur geri adım attı. Ekstra 2 yıl garantide verdi. Microcode güncellemesi yayınladı. Sorun çıksa bile iade ile yenisini alabilir. Bu sorun microcode güncellemesi öncesinde sorun yaşayıp bozunuma uğrayan işlemciler için geçerli. Kullanılmamış işlemcide sorun ihtimali düşük. 4 yıl garantide az değil zaten.

Anakart larıın fiyatına göre daha fazla desteği olduğu için 5600 daha iyi olur.
İki işlemci de 4060 Ti ı besler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…