4070 Ti vs 7800 XT

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EmirhanRadicus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 541
  • Etiketler Etiketler
    4070

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Aralarında neredeyse 10k fiyat farkı var. Fakat ikisi de kısmen aynı performansları sunuyor, sizce 4070 Ti performansına göre fiyatını hak ediyor mu? Sizin 35 bin TL bütçeniz olsaydı, hangi kartı tercih ederdiniz?

Ve şöyle bir konu daha var, sıfır olarak her ne kadar aralarında çok fazla fiyat farkı olsa bile hazır sistemlerde genelde aralarında sadece 2-4bin TL'lik bir fark oluşuyor, bu durumda ikisinin fiyatını aynı olarak baz alacak olsaydık hangisini tercih ederdiniz?

35 bin TL bütçem olsaydı RTX 4070 Ti Super alırdım, neredeyse RX 7900 XT ile eş değer. Ayrıca 4000 serisinden bir ekran kartı olduğu için DLSS 3.0 artısı da var.

Son düzenleme:
İyi bir stabilite için 4070 Ti tercih ederdim.

Bu zamana kadar hem NVIDIA hem de AMD kullandım. Fiyat/performans olarak AMD'nin ekran kartlarını çok başarılı buluyorum. Ancak 4070 Ti bu noktada herkese olduğu gibi bana da kapının ucundan göz kırpıyor. Fiyat farkı çok var mı bilmiyorum ancak 4070 Ti SUPER'e bütçeniz yetiyorsa daha fazla performans almak adına bu kartı da inceleyebilirsiniz. Bu seferlik NVIDIA diyorum.

4070 ti daha iyi bir tercih olacaktır 4070 ti yerine 4070 veya 4070 SUPER deseydiniz rx 7800xt seçilebilirdi.

4070 ti çok net.

Sana bağlı biraz, bütçem var elden de çıkarırım diyorsan direk 4070 Ti kap geç. Bütçem var ama tereddütteyim diyorsan bence yine 4070 Ti kap geç. Kasmam kendimi diyorsan RX 7800XT kap geç. İkisini de gönül rahatlığıyla alabilirsin ama NVIDIA teknoloji konusunda bir başka onu da söylemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…