Beyazıt
Başarılı
Esenlikler,
techolay.net
techolay.net
techolay.net
techolay.net
Daha öncesinde bu şekilde 4 adet konu açmıştım ancak maddi ve manevi sıkıntılardan dolayı hiçbir bilgisayarı satın alamadım. Şu an da çalışıyorum ve güzel bir miktar para kazanıyorum, paramı biriktirdim ve bilgisayarımı değiştirmek istiyorum. Bu süreçte sadece deneyimleyebildiğim, dayıma ait olan Dell G15 model bilgisayar oldu. Dayımın işleri sebebiyle bilgisayar bir süre bende kaldı ve kullanma fırsatı yakaladım.
Bütçem maksimum 45.000TL üzerine biraz ekleme yapılabilir.
Ağırlıklı olarak oyun için kullanacağım bir yandan da program geliştireceğim.
Bilgisayarın Intel bir işlemciye sahip olması önemli. (hayatım boyunca hep AMD kullandım ancak memnun olamadım. Yeni nesil güzel AMD işlemci öneriniz var ise tavsiye edebilirsiniz.)
Minimum 1TB SSD olması benim için önemli.
RAM 16 veya 32 olabilir. 16 olursa üzerine ekleme yapabilirim.
Ekranı kaliteli olan ghosting vb. sorunları bulunmayan.
soğutma kalitesi güzel, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aklımda olan modeller;
www.monsternotebook.com.tr
Normalde Monster tercih etmeyecektim ancak bu model hoşuma gitti.
Forumda defalarca önerdiler ve bayağı kişi memnun kalmış.
Şu an da kullandığım bilgisayarın ekranı büyük versiyonu. Ben 5530 modelini kullanıyorum bu model ise 7630. Dell markasından gerçekten memnun kaldım.
Sizce bu modeller nasıl? Daha iyi model önerileriniz var mı?
Şimdiden herkese teşekkür ederim.
50.000 TL mühendislik programları ve oyun için laptop önerisi
Selam dostlar iyi sosyaller; Dayım için bir bilgisayar bakıyoruz, ağırlıklı olarak mühendislik programları çalıştırılacak (AutoCAD, SolidWorks, VisualStudio, Unreal Engine) ve çokça oyun oynanacak bilgisayarda. İşlemcinin en az i7 veya R7 olması gerekiyor. RAM DDR5 tercihimiz. Ekran kartı ise...

Asus TUF A15 alınır mı?
Selam dostlar iyi sosyaller; Aşağıdaki laptopu almayı planlıyorum, sizce nasıldır? Bunun yanına birde 2x8 DDR5 4800Mhz RAM satın alacağım...

35K Gaming Laptop Önerisi
Selam dostlar, iyi sosyaller; Yakın bir zamanda hali hazırda kullandığım bilgisayarımı değiştireceğim. Bundan önce de bir konu açmıştım ama karar verememiştim, çok fazla tavsiye alamamıştım. Bu laptop beni 3-4 yıl idare etse yeterli. Ondan sonra yine değiştiriyorum. Beklediğim özellikler...

30-35.000 TL civarında hazır sistem ve laptop önerisi
Selam dostlar, iyi Sosyaller; 3-4 yıldır Ryzen 5 3500U Vega 8'li bir laptop kullanıyorum ve bir zaman sonra bu laptopu satıp, yeni bir hazır sistem veya laptop alacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir? Hazır sistemde işlemci AMD olursa çok iyi olur Intel'i çok sevmiyorum. Ekran kartı AMD veya NVIDIA...

Daha öncesinde bu şekilde 4 adet konu açmıştım ancak maddi ve manevi sıkıntılardan dolayı hiçbir bilgisayarı satın alamadım. Şu an da çalışıyorum ve güzel bir miktar para kazanıyorum, paramı biriktirdim ve bilgisayarımı değiştirmek istiyorum. Bu süreçte sadece deneyimleyebildiğim, dayıma ait olan Dell G15 model bilgisayar oldu. Dayımın işleri sebebiyle bilgisayar bir süre bende kaldı ve kullanma fırsatı yakaladım.
Bütçem maksimum 45.000TL üzerine biraz ekleme yapılabilir.
Ağırlıklı olarak oyun için kullanacağım bir yandan da program geliştireceğim.
Bilgisayarın Intel bir işlemciye sahip olması önemli. (hayatım boyunca hep AMD kullandım ancak memnun olamadım. Yeni nesil güzel AMD işlemci öneriniz var ise tavsiye edebilirsiniz.)
Minimum 1TB SSD olması benim için önemli.
RAM 16 veya 32 olabilir. 16 olursa üzerine ekleme yapabilirim.
Ekranı kaliteli olan ghosting vb. sorunları bulunmayan.
soğutma kalitesi güzel, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aklımda olan modeller;
Tulpar T7 V26.1.4 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T7 V26.1.4 17,3" gaming laptop, i7-13700H işlemcisi ve 8GB RTX 4060 ekran kartıyla durdurulamaz bir oyun canavarına dönüşüyor!

Forumda defalarca önerdiler ve bayağı kişi memnun kalmış.
Şu an da kullandığım bilgisayarın ekranı büyük versiyonu. Ben 5530 modelini kullanıyorum bu model ise 7630. Dell markasından gerçekten memnun kaldım.
Sizce bu modeller nasıl? Daha iyi model önerileriniz var mı?
önceki açtığım 4 konu için sizleri meşgul ettiğim için kusura bakmayın. 

Şimdiden herkese teşekkür ederim.